LASTİK İŞ
ismail

CHP PEKDEMİR İLE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Asayiş 20.10.2017 - 19:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP PEKDEMİR İLE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Örgütü, partisine çok büyük ismi transfer ederek, adeta gövde gösterisi yaptı.

43 yıl devlet kademelerinde Kaymakamlık yapan ve son olarak Kocaeli Vali Yardımcılığı görevinden emekli olan, Gölcük eski Kaymakamı Mustafa Pekdemir, görkemli bir törenle CHP Gölcük İlçe Örgütü’ne üye oldu. Üye kayıt töreninden CHP’nin İl Başkanı ve 3 Milletvekili hazır bulundu PEKDEMİR ARTIK CHP’Lİ Ülke siyasi, tarihinin en köklü partisi olan ve Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Tarafından kurulan CHP Gölcük İlçe Örgütü, son yılların en büyük transferini yaptı. CHP İlçe binasında düzenlenen görkemli bir tören ile 43 yıl devlet kademelerinde Kaymakamlık yapan ve son olarak Kocaeli Vali Yardımcılığı görevinden emekli olan, Gölcük eski Kaymakamı Mustafa Pekdemir, görkemli bir törenle CHP Gölcük İlçe Örgütü’ne üye oldu.    GÖRKEMLİ BİR KATILIM TÖRENİ Kocaeli eski Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir’in, CHP’ye transferi ilçemizde büyük bir yankı uyandırdı. Pekdemir’in CHP’ye üye olma törenine, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Miletvekilleri, Haydar Akar, Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan İle CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Kadın Kolları Başkanı Türken Çimen, Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz, ilçe yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, Değirmendere Eski Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın, CHP eski Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Ecz. Turan Dumlu, İl yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Konuşmaların ardından, üye kayıt formunu imzalayan Mustafa Pekdemir’in rozetini, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay taktı. Rozet takma işleminin ardından törene katılanlar CHP İlçe binasına sığmayınca, günün anısına toplu fotoğraf çekimi parti binasının önünde yapıldı. Törende yapılan konuşmaları az sonra yayınlayacağız... Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Örgütü, partisine çok büyük ismi transfer ederek, adeta gövde gösterisi yaptı.

43 yıl devlet kademelerinde Kaymakamlık yapan ve son olarak Kocaeli Vali Yardımcılığı görevinden emekli olan, Gölcük eski Kaymakamı Mustafa Pekdemir, görkemli bir törenle CHP Gölcük İlçe Örgütü’ne üye oldu. Üye kayıt töreninden CHP’nin İl Başkanı ve 3 Milletvekili hazır bulundu

PEKDEMİR ARTIK CHP’Lİ

Ülke siyasi, tarihinin en köklü partisi olan ve Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Tarafından kurulan CHP Gölcük İlçe Örgütü, son yılların en büyük transferini yaptı. CHP İlçe binasında düzenlenen görkemli bir tören ile 43 yıl devlet kademelerinde Kaymakamlık yapan ve son olarak Kocaeli Vali Yardımcılığı görevinden emekli olan, Gölcük eski Kaymakamı Mustafa Pekdemir, görkemli bir törenle CHP Gölcük İlçe Örgütü’ne üye oldu.   

GÖRKEMLİ BİR KATILIM TÖRENİ

Kocaeli eski Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir’in, CHP’ye transferi ilçemizde büyük bir yankı uyandırdı. Pekdemir’in CHP’ye üye olma törenine, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Miletvekilleri, Haydar Akar, Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan İle CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Kadın Kolları Başkanı Türken Çimen, Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz, ilçe yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, Değirmendere Eski Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın, CHP eski Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Ecz. Turan Dumlu, İl yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Konuşmaların ardından, üye kayıt formunu imzalayan Mustafa Pekdemir’in rozetini, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay taktı. Rozet takma işleminin ardından törene katılanlar CHP İlçe binasına sığmayınca, günün anısına toplu fotoğraf çekimi parti binasının önünde yapıldı.

Törende yapılan konuşmaları az sonra yayınlayacağız... Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.