LASTİK İŞ
ismail

CHP ÜÇ MAHALLENİN TEMSİLCİLİK BÜROSUNU AÇTI

Asayiş 22.02.2020 - 16:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP ÜÇ MAHALLENİN TEMSİLCİLİK BÜROSUNU AÇTI

Gölcük CHP'nin temsilcilik binası açılışına katılım yoğun oldu.

CHP Gölcük Şirinköy, Düzağaç ve İpekyolu ortak mahalle temsilciliği açılışı İlçe Başkanı Fikret Gürel'in ev sahipliğinde CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, il Başkan adayları Hikmet Erenkaya, Bozkurt Uslu ve Harun Yıldızlı'nın katılımı ile gerçekleşti.  Katılanlara teşekkür etti Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel'in açılış konuşması ile başlayan törende Gürel,3 mahallenin bir araya gelip temsilcilik açtığını söyledi. Başkan Fikret Gürel "öncelikle  değerli katılımlarından dolayı Melilletvekilim Tahsin Tarhan başta olmak üzere İl Başkan adaylarımız Hikmet Erenkaya, Harun Yıldızlı ve Bozkurt Uslu ile siz değerli yol arkdaşlarıma teşekkür ederim. Mütevazi bütçemizle, iktidar gücünü kullanmadan Şirinköy, Düzağaç ve İpekyolu mahallesinde ikamet eden partililerimizin ortak kararı ve katkılarıyla açılan temcilcilik binamız partimize ve ilçemize hayırlı olsun"dedi Hayırlı olsun İlçe Başkanı Fikret Gürel'in ardından söz alan Milletvekili Tahsin Tarhan "iktidarın niğmetlerin yararlanıp böyle mekanlar açmak kolay. Asıl olan gönülden gelen sevdayla böylesine güzel oluşum içine girmek. 3 geçirip yürütmesi adına toplanan siz değerli partililerimi kutluyorum.Uzun yıllardır iktidar hazırlığı içinde olan partimiz bu dönem ipi göğüslemeye çok yakın. Artık Cumhuriyet Halk Partisi zamanı, artık yalanla iktidara gelenlerden hesap sorma zamanı bunun en büyük kanıtı 31 Mart yerel seçimleri. Ne diyorlardı? İstanbul,Ankara bizim. Şimdi ne diyorlar? Türkiye bizim. Biz ne dedik, İŞstanbulu,Ankarayı,Antalyayı,Adanayı alacağız. Aldık mı? Aldık, şimdi de diyoruz ki Türkiye'yi birlikte yöneteceğiz.Bunu önümüzdeki seçim hep birlikte göreceğiz"dedi. 
Gölcük CHP'nin temsilcilik binası açılışına katılım yoğun oldu.

CHP Gölcük Şirinköy, Düzağaç ve İpekyolu ortak mahalle temsilciliği açılışı İlçe Başkanı Fikret Gürel'in ev sahipliğinde CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, il Başkan adayları Hikmet Erenkaya, Bozkurt Uslu ve Harun Yıldızlı'nın katılımı ile gerçekleşti. 

Katılanlara teşekkür etti

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel'in açılış konuşması ile başlayan törende Gürel,3 mahallenin bir araya gelip temsilcilik açtığını söyledi. Başkan Fikret Gürel "öncelikle  değerli katılımlarından dolayı Melilletvekilim Tahsin Tarhan başta olmak üzere İl Başkan adaylarımız Hikmet Erenkaya, Harun Yıldızlı ve Bozkurt Uslu ile siz değerli yol arkdaşlarıma teşekkür ederim. Mütevazi bütçemizle, iktidar gücünü kullanmadan Şirinköy, Düzağaç ve İpekyolu mahallesinde ikamet eden partililerimizin ortak kararı ve katkılarıyla açılan temcilcilik binamız partimize ve ilçemize hayırlı olsun"dedi

Hayırlı olsun

İlçe Başkanı Fikret Gürel'in ardından söz alan Milletvekili Tahsin Tarhan "iktidarın niğmetlerin yararlanıp böyle mekanlar açmak kolay. Asıl olan gönülden gelen sevdayla böylesine güzel oluşum içine girmek. 3 geçirip yürütmesi adına toplanan siz değerli partililerimi kutluyorum.Uzun yıllardır iktidar hazırlığı içinde olan partimiz bu dönem ipi göğüslemeye çok yakın. Artık Cumhuriyet Halk Partisi zamanı, artık yalanla iktidara gelenlerden hesap sorma zamanı bunun en büyük kanıtı 31 Mart yerel seçimleri. Ne diyorlardı? İstanbul,Ankara bizim. Şimdi ne diyorlar? Türkiye bizim. Biz ne dedik, İŞstanbulu,Ankarayı,Antalyayı,Adanayı alacağız. Aldık mı? Aldık, şimdi de diyoruz ki Türkiye'yi birlikte yöneteceğiz.Bunu önümüzdeki seçim hep birlikte göreceğiz"dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.