LASTİK İŞ

CHP VE İYİ PARTİ 23 NİSAN’I KUTLADI

23.04.2018 - 18:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP VE İYİ PARTİ 23 NİSAN’I KUTLADI

CHP Gölcük İlçe Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98. yıl dönümü dolayısıyla Anıtpark’ta tören düzenledi. Törene İYİ parti İlçe Başkanı Büşra Karademir ve İyi parti yöneticileri’de katıldı

CHP İlçe Örgütü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98. yıl dönümü dolayısıyla Anıtpark’ta tören düzenlenen törende, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz tarafından  Atatürk Anıtına çelenk konuldu.  CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, çelenk sunumunun ardından günün anlam ve önemine ilişkin olarak açılama yaptı. İşeri; ''Milletimizin temsilcisi, bu topraklarda özgür ve bağımsız yaşam iradesinin sembolü olan TBMM 23 Nisan tarihinde kurulmuş, bu topraklarda esareti kabul etmeyeceğimizi bütün dünyaya duyurmuştur. 23 Nisan 1920 milletimizin tutsaklık zincirlerini kırarak tarih sahnesine çıktığı ve egemenliği kendi eline aldığı gündür. Esaret ve işgal zincirlerin kıran, insanlarımızı özgürlüğe kavuşturan, milletin kanıyla, canıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Meclisimizin kuruluş günü çocuklara ve yeni nesillere armağan edilmiştir. Bu armağan TBMM’nin ülkemize karşı bitmeyen sorumluluğunun simgesidir. Bu ülkede vatandaşların hak ve özgürlüklerini korumak, demokratik, laik, sosyal hukuk devletini geliştirmek ve vatanımızın çağdaş uygarlık seviyesinin bile üstüne çıkmasını sağlamak öncelikle milletin vekillerinden oluşan TBMM’nin görevidir’’ dedi.  '’Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras, özgür ve adil bir Türkiye’dir'' ''Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras, özgür ve adil bir Türkiye’dir. CHP bu bilinçle çalışacak, halkımızın verdiği sonsuz güçle hepimizin özlediği güçle huzur ve barış içerisindeki Türkiye’yi kuracaktır'' diyen Başkan İşeri; ''Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kuran tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, büyük milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum’’ dedi.
CHP Gölcük İlçe Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98. yıl dönümü dolayısıyla Anıtpark’ta tören düzenledi. Törene İYİ parti İlçe Başkanı Büşra Karademir ve İyi parti yöneticileri’de katıldı

CHP İlçe Örgütü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98. yıl dönümü dolayısıyla Anıtpark’ta tören düzenlenen törende, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz tarafından  Atatürk Anıtına çelenk konuldu. 


CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, çelenk sunumunun ardından günün anlam ve önemine ilişkin olarak açılama yaptı. İşeri; ''Milletimizin temsilcisi, bu topraklarda özgür ve bağımsız yaşam iradesinin sembolü olan TBMM 23 Nisan tarihinde kurulmuş, bu topraklarda esareti kabul etmeyeceğimizi bütün dünyaya duyurmuştur. 23 Nisan 1920 milletimizin tutsaklık zincirlerini kırarak tarih sahnesine çıktığı ve egemenliği kendi eline aldığı gündür. Esaret ve işgal zincirlerin kıran, insanlarımızı özgürlüğe kavuşturan, milletin kanıyla, canıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Meclisimizin kuruluş günü çocuklara ve yeni nesillere armağan edilmiştir. Bu armağan TBMM’nin ülkemize karşı bitmeyen sorumluluğunun simgesidir. Bu ülkede vatandaşların hak ve özgürlüklerini korumak, demokratik, laik, sosyal hukuk devletini geliştirmek ve vatanımızın çağdaş uygarlık seviyesinin bile üstüne çıkmasını sağlamak öncelikle milletin vekillerinden oluşan TBMM’nin görevidir’’ dedi.

 '’Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras, özgür ve adil bir Türkiye’dir''
''Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras, özgür ve adil bir Türkiye’dir. CHP bu bilinçle çalışacak, halkımızın verdiği sonsuz güçle hepimizin özlediği güçle huzur ve barış içerisindeki Türkiye’yi kuracaktır'' diyen Başkan İşeri; ''Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kuran tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, büyük milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.