LASTİK İŞ
ismail

CHP VE İYİ PARTİ’DEN İLK ORTAK TOPLANTI

Asayiş 25.12.2018 - 10:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP VE İYİ PARTİ’DEN İLK ORTAK TOPLANTI

CHP ve İYİ Parti ittifak komisyonları ilk toplantılarını bu akşam gerçekleştirdi.

CHP ve İYİ Parti ittifak komisyonları ilk toplantılarını bu akşam gerçekleştirdi. Kocaeli'de yerel seçimler için İYİ Parti ile ittifak kararı alan CHP, Büyükşehir adayı çıkarmayarak İYİ Parti’nin adayını destekleyecek. İYİ Parti de İzmit Belediye Başkan Adayı çıkarmayıp CHP’nin adayı Fatma Kaplan Hürriyet’i destekleyecek. Bu akşam gerçekleştirilen toplantıya CHP adına İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Metin Düzgün, Harun yıldızlı, Gökhan Ercan, Berna Çetin, Suca Omurca, İYİ Parti adına ise İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Adil Gülez, Meltem güzeller Karakuş, Burak Örçen, Cem Dayanç, Kaan Dilmen ve Nusret Acur katıldı. ORTAK KOMİSYON KURULDU CHP ve İYİ Parti 12 ilçe için ortak olarak bir komisyon oluşturacak. Komisyonda 12 ilçenin de belediye başkan adayları belirlenecek. Komisyonda CHP İl’den ve İYİ Parti İl’den 5 kişilik, ilçelerde ise 3’er kişilik gruplar oluşturulacak. İlçe teşkilatları komisyonda alınan kararları il başkanlığına rapor halinde sunacak. İl de raporlarını Genel Merkezlerine sunacak.  
CHP ve İYİ Parti ittifak komisyonları ilk toplantılarını bu akşam gerçekleştirdi.

CHP ve İYİ Parti ittifak komisyonları ilk toplantılarını bu akşam gerçekleştirdi. Kocaeli'de yerel seçimler için İYİ Parti ile ittifak kararı alan CHP, Büyükşehir adayı çıkarmayarak İYİ Parti’nin adayını destekleyecek. İYİ Parti de İzmit Belediye Başkan Adayı çıkarmayıp CHP’nin adayı Fatma Kaplan Hürriyet’i destekleyecek. Bu akşam gerçekleştirilen toplantıya CHP adına İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Metin Düzgün, Harun yıldızlı, Gökhan Ercan, Berna Çetin, Suca Omurca, İYİ Parti adına ise İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Adil Gülez, Meltem güzeller Karakuş, Burak Örçen, Cem Dayanç, Kaan Dilmen ve Nusret Acur katıldı.

ORTAK KOMİSYON KURULDU

CHP ve İYİ Parti 12 ilçe için ortak olarak bir komisyon oluşturacak. Komisyonda 12 ilçenin de belediye başkan adayları belirlenecek. Komisyonda CHP İl’den ve İYİ Parti İl’den 5 kişilik, ilçelerde ise 3’er kişilik gruplar oluşturulacak. İlçe teşkilatları komisyonda alınan kararları il başkanlığına rapor halinde sunacak. İl de raporlarını Genel Merkezlerine sunacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.