CHP BAYRAMI BİRLİKTE KUTLADI

Asayiş 12.08.2013 - 09:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CHP BAYRAMI BİRLİKTE KUTLADI

CHP Gölcük ilçe örgütü bayramın birinci günü ilçe binasında kalabalık partiliyle bayramlaştı.

Bayramlaşmaya CHP Kocaeli il Başkanı Yalçın Kuşkan,Milletvekili Haydar Akar,CHP İl sekreteri Cihat Altınyuva,CHP İl Başkan Yardımcısı Kenan Diler,CHP eski ilçe Başkanı Caner Uzuner,Kadın ve Gençlik Kolu Başkanları,Belediye Meclis üyeleri Pınar Naak,İlker Solakoğlu,İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Hilmi Elmas,Dursun Genç, Gölcük Belediye Başkan Adayları Turan Dumlu ve Fahrettin Büyükoğlu ile çok sayıda partili katıldı. Başkan İsmet İşerinin açılış konuşmasında yerel seçimlerin önemine değinerek "Gölcük'de herkes CHP'nin kendiiçinde kavga etmesini bekliyor.Her iki aday yanımızda ,birlikte güzel işler çıkaracağız.Hiç kimse bizi kavgalı göremeyecek ön seçimle bu sorunu aşacağız" dedi. İsmet İşeri'den sonra Milletvekili Haydar Akar konuşmasında "her adaya mesafiliyiz hepsi birbirinden değerlidir. "Emek veren, parti için veren adayların değerini bilmeliyiz.Eskiden  her Milletvekilinin bir adaya angaje olması parti içinde sıkıntı yaratıyordu.Bu dönem hiç birimiz herhangi bir adaya angaje değiliz,ön seçim yaparak yıllar sonra delegelerin ne işe yaradığını göreceğiz" dedi. Milletvekili Haydar Akardan sonra söz alan CHP, Kocaeli il Başkanı Yalçın Kuşkan "Birlik ve beraberliğimiz üst seviyeye çıkardık.Seviyeli bir ön seçim umut ediyorum,her aday benle seçim alınır deyip partiliyi ikna etmek için çaba harcayacak.Herhangi bir adayın rakibi hakkında yalan yanlış sözlerini kesinlikle affetmem,birlik ve beraberliğimize zede verecek girişimleri yapanlar karşılarında beni bulurlar" dedi. Konuşmaların arkasından ilçe binasının önünde toplu rasim çektiren CHP'lilerin mutlulukları gözlerden kaçmadı.
CHP Gölcük ilçe örgütü bayramın birinci günü ilçe binasında kalabalık partiliyle bayramlaştı.

Bayramlaşmaya CHP Kocaeli il Başkanı Yalçın Kuşkan,Milletvekili Haydar Akar,CHP İl sekreteri Cihat Altınyuva,CHP İl Başkan Yardımcısı Kenan Diler,CHP eski ilçe Başkanı Caner Uzuner,Kadın ve Gençlik Kolu Başkanları,Belediye Meclis üyeleri Pınar Naak,İlker Solakoğlu,İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Hilmi Elmas,Dursun Genç, Gölcük Belediye Başkan Adayları Turan Dumlu ve Fahrettin Büyükoğlu ile çok sayıda partili katıldı.

Başkan İsmet İşerinin açılış konuşmasında yerel seçimlerin önemine değinerek "Gölcük'de herkes CHP'nin kendiiçinde kavga etmesini bekliyor.Her iki aday yanımızda ,birlikte güzel işler çıkaracağız.Hiç kimse bizi kavgalı göremeyecek ön seçimle bu sorunu aşacağız" dedi.

İsmet İşeri'den sonra Milletvekili Haydar Akar konuşmasında "her adaya mesafiliyiz hepsi birbirinden değerlidir. "Emek veren, parti için veren adayların değerini bilmeliyiz.Eskiden  her Milletvekilinin bir adaya angaje olması parti içinde sıkıntı yaratıyordu.Bu dönem hiç birimiz herhangi bir adaya angaje değiliz,ön seçim yaparak yıllar sonra delegelerin ne işe yaradığını göreceğiz" dedi.

Milletvekili Haydar Akardan sonra söz alan CHP, Kocaeli il Başkanı Yalçın Kuşkan "Birlik ve beraberliğimiz üst seviyeye çıkardık.Seviyeli bir ön seçim umut ediyorum,her aday benle seçim alınır deyip partiliyi ikna etmek için çaba harcayacak.Herhangi bir adayın rakibi hakkında yalan yanlış sözlerini kesinlikle affetmem,birlik ve beraberliğimize zede verecek girişimleri yapanlar karşılarında beni bulurlar" dedi.

Konuşmaların arkasından ilçe binasının önünde toplu rasim çektiren CHP'lilerin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.