CHP GENÇLİK KOLLARINDAN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ!

Gölcük 29.11.2014 - 10:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CHP GENÇLİK KOLLARINDAN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ!

Toplantının ardından sürpriz doğum günü Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları yönetimi Başkanları Murat Uzuner'in yeni yaşını kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetimi parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı. Seçim çalışmalarına start verdiklerini ifade eden Gençlik Kolları bu süreçte Kadın Kolları ve İlçe Örgütüyle beraber çalışacaklarını kaydetti.  MUMLARINI ARKADAŞLARIYLA ÜFLEDİ Toplantının sonrasında Gençlik Kolları yönetimi başkanları Murat Uzuner'e sürpriz yaptı. Uzuner'in yeni yaşını kutladılar. Sürprizden oldukça mutlu olan Uzuner kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfledi. Uzuner arkadaşlarına teşekkür ederek "İyi ki varsınız" dedi. 
Toplantının ardından sürpriz doğum günü Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları yönetimi Başkanları Murat Uzuner'in yeni yaşını kutladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetimi parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı. Seçim çalışmalarına start verdiklerini ifade eden Gençlik Kolları bu süreçte Kadın Kolları ve İlçe Örgütüyle beraber çalışacaklarını kaydetti. 

MUMLARINI ARKADAŞLARIYLA ÜFLEDİ
Toplantının sonrasında Gençlik Kolları yönetimi başkanları Murat Uzuner'e sürpriz yaptı. Uzuner'in yeni yaşını kutladılar. Sürprizden oldukça mutlu olan Uzuner kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfledi. Uzuner arkadaşlarına teşekkür ederek "İyi ki varsınız" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.