LASTİK İŞ

CHP'de Kritik Gün ; 2 Eylül !

Asayiş 28.08.2013 - 09:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CHP'de Kritik Gün ; 2 Eylül !

2 Eylül’de belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylığı başvurularının bitecek.

  2 Eylül’de belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylığı başvurularının biteceği CHP’de il başkanı Yalçın Kuşkan ve milletvekilleri Hurşit Güneş, Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan Ankara’ya ilçelerde aday belirleme yönetimi kesinleştirmeye gidiyor CHP İl Örgütü`nün haftalık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde il başkanı Yalçın Kuşkan açıklamalarda bulundu.  Başkan Kuşkan, 5 Eylül`de milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar ile birlikte Ankara`ya giderek il genelinde ve ilçelerde hangi yöntemlerle belediye başkan adaylarını belirleyecekleri bir toplantı yapacaklarını söyledi. Kuşkan, 5 Eylül`de Ankara`ya gitmeden önce 2 Eylül Salı akşamı ilçe başkanları, milletvekilleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte KYÖD`de son değerlendirme toplantısı yapacaklarını ifade etti.
2 Eylül’de belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylığı başvurularının bitecek.
 
2 Eylül’de belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylığı başvurularının biteceği CHP’de il başkanı Yalçın Kuşkan ve milletvekilleri Hurşit Güneş, Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan Ankara’ya ilçelerde aday belirleme yönetimi kesinleştirmeye gidiyor

CHP İl Örgütü`nün haftalık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde il başkanı Yalçın Kuşkan açıklamalarda bulundu.  Başkan Kuşkan, 5 Eylül`de milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar ile birlikte Ankara`ya giderek il genelinde ve ilçelerde hangi yöntemlerle belediye başkan adaylarını belirleyecekleri bir toplantı yapacaklarını söyledi. Kuşkan, 5 Eylül`de Ankara`ya gitmeden önce 2 Eylül Salı akşamı ilçe başkanları, milletvekilleri ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte KYÖD`de son değerlendirme toplantısı yapacaklarını ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.