LASTİK İŞ

"CHP'NİN ADAYI BENİM"

Asayiş 28.08.2013 - 09:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

"CHP'NİN ADAYI BENİM"

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Fahrettin Büyükoğlu net konuştu” Ön seçimde yapılsa da, Genel Merkez atasa da partimin Gölcük Belediye Başkan Adayı benim” dedi.

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Fahrettin Büyükoğlu net konuştu” Ön seçimde yapılsa da, Genel Merkez atasa da partimin Gölcük Belediye Başkan Adayı benim” dedi.       On ay önce CHP'den belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Fahrretin Büyükoğlu, iddialı konuştu. Büyükoğlu “Ben on ay önce arkadaşlarımla birlikte yola çıktım. İl Başkanımız ön seçim yapılacağını açıkladı ancak kesinleşen Bir şey yok. Ön seçimde yapılsa. Genel Merkezimizde belirlese. Koşul ne olursa olsun Ben CHP Gölcük Belediye Başkan adayıyım. Hiçbir sıkıntı duymuyorum” dedi.     Delege ve partililerle görüşmelerini tamamladığını halka dönük çalışmalarına devam ettiğini belirten Büyükoğlu” Ben on ay önce partimin adayıyım dedim. Delegelerimizle partililerimizle görüştük. 10 aydır seçim çalışmalarımıza her bölgede devam ediyoruz. Vatandaşın istek ve sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.   TURAN ABİYLE DAHA ÖNCE KONUŞTUM Adaylık sürecine girmeden önce Turan Dumlu ile görüştüğünü belirten Büyükoğlu “ben on ay önce yola çıkmadan Turan abiye gittim. Aday olacağımı söyledim. Kendisi aday olmayacağını belirti. Defalarca görüştük. Keşke o zaman aday olacağını söyleseydi. Şimdi farklı olurdu” dedi.   ÜÇ DÖNEM İLÇE BAŞKANLIĞI YAPTIM Onurlu görev olarak üç dönem ilçe Başkanlığı yaptığını belirten Büyükoğlu “ben partimin üç dönem İlçe Başkanlığını yaptım. Partimde böylesine onurlu bir görev yapmanın gururunu yaşıyorum. Büyük Kurultayda delege oldum. Partimin Belediye Meclis üyesiyim. Partimin her kademesinde görev aldım. Partililerimiz ve delegelerimiz beni iyi tanıyor” dedi.   BEN BAŞKAN ADAYIYIM kendisinin her koşulda CHP'nin Belediye başkan adayı olduğunu belirten Büyükoğlu “ İl Başkanımız Gölcük'te ön seçim olacağını açıkladı. Henüz genel merkezden genelge gelmedi. Ön seçim Ya da atama için henüz tarih verilmedi. Ben on ay önce yola çıktım. Ön seçimde olsa Genel merkezden atamada olsa her koşulda Gölcük'ün belediye başkan adayı benim. Partilimiz adayını belirlerken gereğini yapacaktır. Adaylığım konusunda sıkıntı duymuyorum. Buna göre de çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.   BİZİM MÜCADELEMİZ İKTİDARLA Mücadelelerinin kendi içlerinde değil iktidarla olduğunu vurgulayan Büyükoğlu “Bizim kendi içimizde kavgamız yok. Bizim mücadelemiz partimizin içinde ki abimizle değil iktidarla. Bizim hedefimiz 30 Mart sabahı belediyeyi mevcut iktidarın elinden almak. Ben eski Belediye Başkan adayı denmesi için yola çıkmadım. Gölcük'ün eksikliklerini yapılması gerekenleri biliyoruz. Arkadaşlarımla projelerimizi hazırlıyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.
CHP Belediye Başkan Aday Adayı Fahrettin Büyükoğlu net konuştu” Ön seçimde yapılsa da, Genel Merkez atasa da partimin Gölcük Belediye Başkan Adayı benim” dedi.

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Fahrettin Büyükoğlu net konuştu” Ön seçimde yapılsa da, Genel Merkez atasa da partimin Gölcük Belediye Başkan Adayı benim” dedi.

 

 

 

On ay önce CHP'den belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Fahrretin Büyükoğlu, iddialı konuştu. Büyükoğlu “Ben on ay önce arkadaşlarımla birlikte yola çıktım. İl Başkanımız ön seçim yapılacağını açıkladı ancak kesinleşen Bir şey yok. Ön seçimde yapılsa. Genel Merkezimizde belirlese. Koşul ne olursa olsun Ben CHP Gölcük Belediye Başkan adayıyım. Hiçbir sıkıntı duymuyorum” dedi.

 

 

Delege ve partililerle görüşmelerini tamamladığını halka dönük çalışmalarına devam ettiğini belirten Büyükoğlu” Ben on ay önce partimin adayıyım dedim. Delegelerimizle partililerimizle görüştük. 10 aydır seçim çalışmalarımıza her bölgede devam ediyoruz. Vatandaşın istek ve sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.

 

TURAN ABİYLE DAHA ÖNCE KONUŞTUM

Adaylık sürecine girmeden önce Turan Dumlu ile görüştüğünü belirten Büyükoğlu “ben on ay önce yola çıkmadan Turan abiye gittim. Aday olacağımı söyledim. Kendisi aday olmayacağını belirti. Defalarca görüştük. Keşke o zaman aday olacağını söyleseydi. Şimdi farklı olurdu” dedi.

 

ÜÇ DÖNEM İLÇE BAŞKANLIĞI YAPTIM

Onurlu görev olarak üç dönem ilçe Başkanlığı yaptığını belirten Büyükoğlu “ben partimin üç dönem İlçe Başkanlığını yaptım. Partimde böylesine onurlu bir görev yapmanın gururunu yaşıyorum. Büyük Kurultayda delege oldum. Partimin Belediye Meclis üyesiyim. Partimin her kademesinde görev aldım. Partililerimiz ve delegelerimiz beni iyi tanıyor” dedi.

 

BEN BAŞKAN ADAYIYIM

kendisinin her koşulda CHP'nin Belediye başkan adayı olduğunu belirten Büyükoğlu “ İl Başkanımız Gölcük'te ön seçim olacağını açıkladı. Henüz genel merkezden genelge gelmedi. Ön seçim Ya da atama için henüz tarih verilmedi. Ben on ay önce yola çıktım. Ön seçimde olsa Genel merkezden atamada olsa her koşulda Gölcük'ün belediye başkan adayı benim. Partilimiz adayını belirlerken gereğini yapacaktır. Adaylığım konusunda sıkıntı duymuyorum. Buna göre de çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

BİZİM MÜCADELEMİZ İKTİDARLA

Mücadelelerinin kendi içlerinde değil iktidarla olduğunu vurgulayan Büyükoğlu “Bizim kendi içimizde kavgamız yok. Bizim mücadelemiz partimizin içinde ki abimizle değil iktidarla. Bizim hedefimiz 30 Mart sabahı belediyeyi mevcut iktidarın elinden almak. Ben eski Belediye Başkan adayı denmesi için yola çıkmadım. Gölcük'ün eksikliklerini yapılması gerekenleri biliyoruz. Arkadaşlarımla projelerimizi hazırlıyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.