LASTİK İŞ
ismail

CHP,STRATEJİ GELİŞTİRME KURULU KURULUYOR !

Asayiş 19.03.2015 - 20:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CHP,STRATEJİ GELİŞTİRME KURULU KURULUYOR !

CHP İl Örgütünde kurulacak olan Strateji Geliştirme Kurulu öncesi CHP'liler bir araya gelerek kurul hakkında görüş alışverişi yaptı.

CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, Gölcük'te partililerle bir araya geldi. Seçim sürecinin görüşüldüğü toplantıya CHP ilçe başkanı İsmet İşeri, Kadın Kolları Başkanı Semra Türken, Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, Meclis üyeleri, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Prof Dr. Mithat Fırat Özer ve partililer katıldı.  "BU SEÇİMİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ" CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri toplantıda yaptığı açıklamada "Bugün burada il örgütü bünyesinde kurulacak ve ilçelerle desteklenecek olan Strateji Geliştirme Kurulu hakkında fikir alışverişi yapmak için toplandık. İl örgütümüz bünyesinde bir kurul kurulacak ve ilçelerle birlikte bu çalışmayı yürütecek. Genel Başkanımız bu seçimi çok önemsiyor. Çünkü  bu seçim çok önemli. Ülkemizin geleceği ve Cumhuriyetimizin geleceği bu seçime bağlı" dedi.  KURUL 9 KİŞİDEN OLUŞACAK CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva ise açıklamasında “Seçim sürecinde zaman zaman yapacağımız toplantılar olacak. Bu da onlardan birisi. İçinde bulunduğumuz durumu değerlendireceğiz. Aday adaylığı süreci 7 Nisan'a kadar devam ediyor. İl örgütünün ilçeler kanadıyla görüşlerin olgunlaşmasını sağlayacağız. Genel merkeze bazı öneriler çıkacak bu önerileri ileteceğiz.  Bu çalışmamızdan başka ilçelerin durumlarını değerlendireceğiz.  Propaganda ekipleri, sandık çevre programı ve eğitim programları gibi konuları konuşacağız. İhtiyaçlarımızı belirleyeceğiz. İl de 9 kişiden oluşan bir kurul kurulacak. Bu kurulda yer alacak ve ismi açıklanan tek kişi Mithat Fırat Özer. Bunun dışında ki kişilerin isimlerini ileri de açıklayacağız” dedi. Altınyuva kurula ilçelerden de destek verileceğini belirterek "İlçelerden de başkan yardımcılarımız bir ekip olacak ve çalışmaları bu şekilde devam ettireceğiz" dedi. 
CHP İl Örgütünde kurulacak olan Strateji Geliştirme Kurulu öncesi CHP'liler bir araya gelerek kurul hakkında görüş alışverişi yaptı.
CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, Gölcük'te partililerle bir araya geldi. Seçim sürecinin görüşüldüğü toplantıya CHP ilçe başkanı İsmet İşeri, Kadın Kolları Başkanı Semra Türken, Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, Meclis üyeleri, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Prof Dr. Mithat Fırat Özer ve partililer katıldı. 
"BU SEÇİMİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ"
CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri toplantıda yaptığı açıklamada "Bugün burada il örgütü bünyesinde kurulacak ve ilçelerle desteklenecek olan Strateji Geliştirme Kurulu hakkında fikir alışverişi yapmak için toplandık. İl örgütümüz bünyesinde bir kurul kurulacak ve ilçelerle birlikte bu çalışmayı yürütecek. Genel Başkanımız bu seçimi çok önemsiyor. Çünkü  bu seçim çok önemli. Ülkemizin geleceği ve Cumhuriyetimizin geleceği bu seçime bağlı" dedi. 
KURUL 9 KİŞİDEN OLUŞACAK
CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva ise açıklamasında “Seçim sürecinde zaman zaman yapacağımız toplantılar olacak. Bu da onlardan birisi. İçinde bulunduğumuz durumu değerlendireceğiz. Aday adaylığı süreci 7 Nisan'a kadar devam ediyor. İl örgütünün ilçeler kanadıyla görüşlerin olgunlaşmasını sağlayacağız. Genel merkeze bazı öneriler çıkacak bu önerileri ileteceğiz.  Bu çalışmamızdan başka ilçelerin durumlarını değerlendireceğiz.  Propaganda ekipleri, sandık çevre programı ve eğitim programları gibi konuları konuşacağız. İhtiyaçlarımızı belirleyeceğiz. İl de 9 kişiden oluşan bir kurul kurulacak. Bu kurulda yer alacak ve ismi açıklanan tek kişi Mithat Fırat Özer. Bunun dışında ki kişilerin isimlerini ileri de açıklayacağız” dedi. Altınyuva kurula ilçelerden de destek verileceğini belirterek "İlçelerden de başkan yardımcılarımız bir ekip olacak ve çalışmaları bu şekilde devam ettireceğiz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.