ÇİÇEK'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ ...

Gündem 28.03.2020 - 15:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇİÇEK'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ ...

İlçemizde faaliyet gösteren Gürpınar Suyun ortaklarından, Yuvacık suyun sahibi iş adamı Cezmi Çiçek,Umuttepe de sahibi olduğu kız öğrenci yurdunu , korona virüsü ile mücadele eden cefakar sağlık çalışanlarına tahsis etti. Çiçek,yurt da konaklayan sağlık çalışanlarının yemeklerinin de karşılanacağını söyledi. KOÜ rektörü Prof.Dr.Saadettin Hülagü, örnek davranışı için Çiçek'e teşekkür etti

Kocaelili iş adamı Cezmi Çiçek, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü B kapısına 5 dakika mesafede olan Günebakan Kız Öğrenci Yurdu’nu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü ile görüşerek, koronavirüse karşı büyük mücadele veren sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak tahsis etti. Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kabaoğlu Mahallesi Prof. Baki Komşuoğlu Bulvarı No: 504 adresinde, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü B kapısına 5 dakika mesafede bulunan Özel Günebakan Kız Öğrenci Yurdu, KOÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs salgınına karşı mücadele veren sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak tahs edildi. İş adamı Cezmi Çiçek tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen yurtta, evlerine dönmek istemeyen sağlık personelleri ücretsiz olarak konaklayıp, tüm hizmetlerden ücretsiz yararlanabilecek. Gürpınar Su, Yuvacık Su, Vadi Et gibi önemli yatırımları da sahibi olan Cezmi Çiçek’in bu hareketi takdir toplarken, diğer iş adamları için de örnek oluşturdu. REKTÖR HÜLAGÜ'DEN TEŞEKKÜR Sağlık çalışanlarının sosyal medyada yaptığı teşekkür paylaşımları üzerine aradığımız KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, b yurdun Cezmi Çiçek’e ait Günebakan Kız Öğrenci Yurdu olduğunu belirterek Çiçek’e bu güzel davranışı nedeniyle teşekkür etti. Hülagü, gazetemize yaptığı açıklamada, “Hayırsever bir iş adamımız, Cezmi Bey, bize ulaştı. Yurdunu ücretsiz olarak sağlık çalışanlarına tahsis edebileceğini, sabah kahvaltısını ve akşam yemeğini (Öğle saatlerinde sağlık personeli hastanede olduğu içi öğle yemeği yok), ücretsiz verebileceğini söyledi. Ben de yönetime sundum, kabul edildi. Şimdi arkadaşlar liste oluşturuyor. Orada konaklayacaklar. Bu tür zamanlarda dayanışma içinde olmak çok önemli. Bir felaket sürecinden geçiyoruz. Cezmi Bey gib hayırsever bir iş adamının duyarlılığı bizi mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyorum.” 
İlçemizde faaliyet gösteren Gürpınar Suyun ortaklarından, Yuvacık suyun sahibi iş adamı Cezmi Çiçek,Umuttepe de sahibi olduğu kız öğrenci yurdunu , korona virüsü ile mücadele eden cefakar sağlık çalışanlarına tahsis etti. Çiçek,yurt da konaklayan sağlık çalışanlarının yemeklerinin de karşılanacağını söyledi. KOÜ rektörü Prof.Dr.Saadettin Hülagü, örnek davranışı için Çiçek'e teşekkür etti

Kocaelili iş adamı Cezmi Çiçek, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü B kapısına 5 dakika mesafede olan Günebakan Kız Öğrenci Yurdu’nu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü ile görüşerek, koronavirüse karşı büyük mücadele veren sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak tahsis etti.

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kabaoğlu Mahallesi Prof. Baki Komşuoğlu Bulvarı No: 504 adresinde, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü B kapısına 5 dakika mesafede bulunan Özel Günebakan Kız Öğrenci Yurdu, KOÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs salgınına karşı mücadele veren sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak tahs edildi. İş adamı Cezmi Çiçek tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen yurtta, evlerine dönmek istemeyen sağlık personelleri ücretsiz olarak konaklayıp, tüm hizmetlerden ücretsiz yararlanabilecek.

Gürpınar Su, Yuvacık Su, Vadi Et gibi önemli yatırımları da sahibi olan Cezmi Çiçek’in bu hareketi takdir toplarken, diğer iş adamları için de örnek oluşturdu.

REKTÖR HÜLAGÜ'DEN TEŞEKKÜR

Sağlık çalışanlarının sosyal medyada yaptığı teşekkür paylaşımları üzerine aradığımız KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, b yurdun Cezmi Çiçek’e ait Günebakan Kız Öğrenci Yurdu olduğunu belirterek Çiçek’e bu güzel davranışı nedeniyle teşekkür etti. Hülagü, gazetemize yaptığı açıklamada, “Hayırsever bir iş adamımız, Cezmi Bey, bize ulaştı. Yurdunu ücretsiz olarak sağlık çalışanlarına tahsis edebileceğini, sabah kahvaltısını ve akşam yemeğini (Öğle saatlerinde sağlık personeli hastanede olduğu içi öğle yemeği yok), ücretsiz verebileceğini söyledi. Ben de yönetime sundum, kabul edildi. Şimdi arkadaşlar liste oluşturuyor. Orada konaklayacaklar. Bu tür zamanlarda dayanışma içinde olmak çok önemli. Bir felaket sürecinden geçiyoruz. Cezmi Bey gib hayırsever bir iş adamının duyarlılığı bizi mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.