‘’ÇİÇEK GÖNDERMEYİN BAĞIŞ YAPIN’’

27.11.2018 - 17:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

‘’ÇİÇEK GÖNDERMEYİN BAĞIŞ YAPIN’’

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, internet sitesinden önemli bir duyuruda bulundu

kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün yeniden rektör olarak atanmasıyla ilgili tebrik için çiçek göndermek isteyen kişilere bağış yapmaları yönünde çağrıda bulundu.  İŞTE KOÜ'DEN YAPILAN DUYURU Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün, üniversitemiz rektörlüğüne tekrar atanması münasebetiyle tebrik amacıyla çiçek göndermek isteyen tüm dostlarımızın ve kurumların Kocaeli Üniversitesi Vakfı’na ait, şehit ve gazi çocuklarına burs vermek maksadıyla açılmış olan aşağıdaki hesaba bağış yapmaları rica olunur.Hesap Adı: Kocaeli Üniversitesi Vakfı Bağış HesabıBanka ve Şube Adı: Ziraat Bankası, Kocaeli Üniversitesi/Kocaeli ŞubesiHesap No: 2726-12400141-5006 
Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü, internet sitesinden önemli bir duyuruda bulundu

kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün yeniden rektör olarak atanmasıyla ilgili tebrik için çiçek göndermek isteyen kişilere bağış yapmaları yönünde çağrıda bulundu. 
İŞTE KOÜ'DEN YAPILAN DUYURU
Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün, üniversitemiz rektörlüğüne tekrar atanması münasebetiyle tebrik amacıyla çiçek göndermek isteyen tüm dostlarımızın ve kurumların Kocaeli Üniversitesi Vakfı’na ait, şehit ve gazi çocuklarına burs vermek maksadıyla açılmış olan aşağıdaki hesaba bağış yapmaları rica olunur.Hesap Adı: Kocaeli Üniversitesi Vakfı Bağış HesabıBanka ve Şube Adı: Ziraat Bankası, Kocaeli Üniversitesi/Kocaeli ŞubesiHesap No: 2726-12400141-5006 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.