ÇİFT ANTRENMAN YAPTILAR

Spor 08.09.2020 - 11:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÇİFT ANTRENMAN YAPTILAR

Gölcükspor Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirildi. Çift antrenman ile günü tamamladı.

Sabah antrenmanında ise  istasyon ve top çalışması yaparken akşam antrenmanın da gol çalışması yaptı. SABAH İSTASYON AKŞAM GOL  ÇALIŞMASI Kıemızı Sıyahlılar Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen sabah ki antrenmanda koşu ve istasyon çalışmasının ardından ise topla çalışma gerçekleştirildi. Yaklaşık iki saatlik antrenmanın ardından sabah antrenmanı sona erdi. Akşam ki antrenmanda ise koşu çalışması ardından istasyon çalışması ie devam etti. Antrenmanın son kalanın da ise tam saha gruplar halinde gol  çalışması yapıldı. SABAH YÜRÜYÜŞ YAPTILAR Gölcükspor üç gündür  çift antrenman ile temposunu düşürmezken dün sabah antrenmanı ile sabah yürüyüş yaparak geçirdiler. Sabah yürüyüşünde hatıra fotoğrafları çekilirken futbolcuların moralleri yüksek olması ve teknik ekibin ise futbolcular ile birlikte bol bol sohbet ettiler.
Gölcükspor Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirildi. Çift antrenman ile günü tamamladı.

Sabah antrenmanında ise  istasyon ve top çalışması yaparken akşam antrenmanın da gol çalışması yaptı.

SABAH İSTASYON AKŞAM GOL  ÇALIŞMASI

Kıemızı Sıyahlılar Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen sabah ki antrenmanda koşu ve istasyon çalışmasının ardından ise topla çalışma gerçekleştirildi. Yaklaşık iki saatlik antrenmanın ardından sabah antrenmanı sona erdi. Akşam ki antrenmanda ise koşu çalışması ardından istasyon çalışması ie devam etti. Antrenmanın son kalanın da ise tam saha gruplar halinde gol  çalışması yapıldı.

SABAH YÜRÜYÜŞ YAPTILAR

Gölcükspor üç gündür  çift antrenman ile temposunu düşürmezken dün sabah antrenmanı ile sabah yürüyüş yaparak geçirdiler. Sabah yürüyüşünde hatıra fotoğrafları çekilirken futbolcuların moralleri yüksek olması ve teknik ekibin ise futbolcular ile birlikte bol bol sohbet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.