ÇİFTÇİLER TARIM FUARINA GİDİYOR...

Ekonomi 11.10.2017 - 11:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇİFTÇİLER TARIM FUARINA GİDİYOR...

İlçemizde tarım ve ziraat ile uğraşan, yaklaşık 150 çiftçi, bugün Bursa'da başlayacak olan, BURTARIM 2017 Bursa 15.Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstri Fuarına katılmak üzere Bursa'ya gidecekler.  Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı'nın ilçemizdeki çiftçilere hitaben yaptığı açıklamayı, çok değerli çiftçi vatandaşlarımızla paylaşmak istiyoruz.  “Tüyap Bursa Fuarcılık ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TMMOB Ziraat Mühendisleri Olası, Bursa Ticaret Borsası, Bursa Ziraat Odaları, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin değerli destekleri alınarak, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği işbirliği ile hazırlanan BURTARIM 2017 Bursa 15.Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstri Fuarına katılacağız. Bugün katılacağımız bu Tarım Fuarına 100'ün üzerinde çiftçilerimiz ile 2 ya da 3 otobüsle yola çıkacağız. Gelmek isteyen tüm çiftçilerimizi ücretsiz olarak götürüp getireceğiz” demiş.  Bizde Mantar pano ekibi olarak, tüm çiftçilerimize duyuralım. Bursa 10.Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, 11-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek, bunu da dip not olarak ilave edelim. 

İlçemizde tarım ve ziraat ile uğraşan, yaklaşık 150 çiftçi, bugün Bursa'da başlayacak olan, BURTARIM 2017 Bursa 15.Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstri Fuarına katılmak üzere Bursa'ya gidecekler. 
Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı'nın ilçemizdeki çiftçilere hitaben yaptığı açıklamayı, çok değerli çiftçi vatandaşlarımızla paylaşmak istiyoruz. 
“Tüyap Bursa Fuarcılık ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TMMOB Ziraat Mühendisleri Olası, Bursa Ticaret Borsası, Bursa Ziraat Odaları, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin değerli destekleri alınarak, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği işbirliği ile hazırlanan BURTARIM 2017 Bursa 15.Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstri Fuarına katılacağız.
Bugün katılacağımız bu Tarım Fuarına 100'ün üzerinde çiftçilerimiz ile 2 ya da 3 otobüsle yola çıkacağız. Gelmek isteyen tüm çiftçilerimizi ücretsiz olarak götürüp getireceğiz” demiş. 
Bizde Mantar pano ekibi olarak, tüm çiftçilerimize duyuralım. Bursa 10.Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, 11-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek, bunu da dip not olarak ilave edelim. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.