LASTİK İŞ

ÇİFTÇİYE BÜYÜKŞEHİR'DEN DESTEK

20.04.2015 - 21:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÇİFTÇİYE BÜYÜKŞEHİR'DEN DESTEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bugün ilde düzenlenen törenle çiftçiler plastik örtü dağıtımı yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bugün ilde düzenlenen törenle çiftçiler plastik örtü dağıtımı yapacak.  Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı yaptığı açıklamada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bugün ilde düzenlenen törenle çiftçiler plastik örtü dağıtımı yapacağını duyurdu. Kışın yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle seralar zarar gören çiftçiye bir destek de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden geliyor. Büyükşehir Belediyesi bugün il düze düzenlediği programla ilçemizde ki 11 çiftçiye plastik örtü dağıtacak.  29 SERA TAMİR EDİLECEK Panayır Köyünden 2, Hisareyn'den 3, İhsaniye'den 3, Ulaşlı'dan 1 çiftçi olmak üzere toplamda 11 çiftçiye plastik örtü verilecek. Başkan Çanakçı törene katılmak isteyen çiftçilerin saat 14:00'te Kaymakamlık binası önünden araçlara binebileceğini söyledi. Çanakçı bu proje ile birlikte ilçemizde kış şartlarından zarar gören 29 seranın tamir edileceğini söyledi. Çanakçı ayrıca mazot ve gübre desteğinden faydalanmak isteyen çiftçiler için son başvuru tarihinin 30 Nisan olduğunu söyledi. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bugün ilde düzenlenen törenle çiftçiler plastik örtü dağıtımı yapacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bugün ilde düzenlenen törenle çiftçiler plastik örtü dağıtımı yapacak. 
Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı yaptığı açıklamada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bugün ilde düzenlenen törenle çiftçiler plastik örtü dağıtımı yapacağını duyurdu. Kışın yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle seralar zarar gören çiftçiye bir destek de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden geliyor. Büyükşehir Belediyesi bugün il düze düzenlediği programla ilçemizde ki 11 çiftçiye plastik örtü dağıtacak. 
29 SERA TAMİR EDİLECEK
Panayır Köyünden 2, Hisareyn'den 3, İhsaniye'den 3, Ulaşlı'dan 1 çiftçi olmak üzere toplamda 11 çiftçiye plastik örtü verilecek. Başkan Çanakçı törene katılmak isteyen çiftçilerin saat 14:00'te Kaymakamlık binası önünden araçlara binebileceğini söyledi. Çanakçı bu proje ile birlikte ilçemizde kış şartlarından zarar gören 29 seranın tamir edileceğini söyledi. Çanakçı ayrıca mazot ve gübre desteğinden faydalanmak isteyen çiftçiler için son başvuru tarihinin 30 Nisan olduğunu söyledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.