LASTİK İŞ
ismail

ÇİFTLİK İ.Ö.EĞİTİME HAZIR

31.08.2015 - 12:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÇİFTLİK İ.Ö.EĞİTİME HAZIR

Gölcük Belediyesi Sosyal Belediyecilik Projeleri kapsamında yer alan Gölcük Çiftlik İlkokulu 2015- 2016 eğitim-öğretim dönemine hazır.

Gazi İlköğretim Okulu arsasına karşılık yapılması kararlaştırılan beş adet okul zincirinin son halkası olan ve inşaatı bitirilen  Gölcük Çiftlik İlkokulu yeni Eğitim-Öğretim döneminde hizmete girecektir. 5135 metrekare alan üzerinde inşa edilen Gölcük Çiftlik İlkokulu’nun tüm çalışmaları bitirilmekle birlikte, son aşamasına gelen çevre düzenlemesinin de tamamlanmasıyla birlikte 2015- 2016 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin hizmetine sunulacak. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Gölcük Belediyesi olarak, Gölcük’te toplam 96 derslikten oluşan 5 tane okulu yapma taahhüdümüzün son halkası olan Çiftlik İlkokulu’ndayız. Gerçekten belediyemizin kendi imkanlarıyla oluşturduğu bu hizmet bizleri sonsuz mutluluk içerisinde tutmakta. Okulumuz 24 derslikli bir İlköğretim Okulu ve bitmiş vaziyette. Önümüzdeki Eğitim-Öğretim döneminde açılmış olacak. Çiftlikteki, bu bölgedeki okuyan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Gölcük Belediyesi olarak bu okulu onlara hediye ediyoruz” dedi.  
Gölcük Belediyesi Sosyal Belediyecilik Projeleri kapsamında yer alan Gölcük Çiftlik İlkokulu 2015- 2016 eğitim-öğretim dönemine hazır.

Gazi İlköğretim Okulu arsasına karşılık yapılması kararlaştırılan beş adet okul zincirinin son halkası olan ve inşaatı bitirilen  Gölcük Çiftlik İlkokulu yeni Eğitim-Öğretim döneminde hizmete girecektir.

5135 metrekare alan üzerinde inşa edilen Gölcük Çiftlik İlkokulu’nun tüm çalışmaları bitirilmekle birlikte, son aşamasına gelen çevre düzenlemesinin de tamamlanmasıyla birlikte 2015- 2016 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin hizmetine sunulacak.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Gölcük Belediyesi olarak, Gölcük’te toplam 96 derslikten oluşan 5 tane okulu yapma taahhüdümüzün son halkası olan Çiftlik İlkokulu’ndayız. Gerçekten belediyemizin kendi imkanlarıyla oluşturduğu bu hizmet bizleri sonsuz mutluluk içerisinde tutmakta. Okulumuz 24 derslikli bir İlköğretim Okulu ve bitmiş vaziyette. Önümüzdeki Eğitim-Öğretim döneminde açılmış olacak. Çiftlikteki, bu bölgedeki okuyan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Gölcük Belediyesi olarak bu okulu onlara hediye ediyoruz” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.