ÇİFTLİKSPOR'DAN KAYMAKAMA 41 NUMARALI FORMA

Spor 31.07.2018 - 18:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇİFTLİKSPOR'DAN KAYMAKAMA 41 NUMARALI FORMA

Gölcük sınırları içerisinde kısa bir süre önce kurulan Çiftlikspor’da Kulüp Başkanı İskender Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek Altıntaş’a kulübün formasını hediye etti.

Gölcük’te geçtiğimiz aylarda kurulan ve vatandaşlarda büyük ilgi uyandıran Çiftlikspor Kulübü ziyaretlere başladı. Göreve geldiği günden beri başarılı çalışmaları takdir toplayan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ile Çiftliksporlu kurmayları makamında kabul etti. Kaymakam Mustafa Altıntaş, üzerinde adının da yazıldığı 41 numaralı forma için de teşekkür etti. BU İŞLER ÇOK ZORDUR Buluşmada Çiftlik Mahalle Muhtarı Hüseyin Girgin, Gölcük Çiftlikspor Kulüp Başkanı İskender Aksoy, İkinci Başkan Ömer Kayal, Futbol Şube Sorumlusu Zafer Mor, Genel Sekreter Mustafa Aksoy, Antrenör Nuri Aksoy ve üye Cabir Aksoy katıldı. İlimiz amatörünün yeni kulüplerinden Çiftlikspor hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı İskender Aksoy kendilerini tanıttı. Kaymakam  Altıntaş “Amatör spor kulüplerini yönetmek zordur. Bu zorluğa göğüs geren sizleri kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Gölcük sınırları içerisinde kısa bir süre önce kurulan Çiftlikspor’da Kulüp Başkanı İskender Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek Altıntaş’a kulübün formasını hediye etti.

Gölcük’te geçtiğimiz aylarda kurulan ve vatandaşlarda büyük ilgi uyandıran Çiftlikspor Kulübü ziyaretlere başladı. Göreve geldiği günden beri başarılı çalışmaları takdir toplayan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ile Çiftliksporlu kurmayları makamında kabul etti. Kaymakam Mustafa Altıntaş, üzerinde adının da yazıldığı 41 numaralı forma için de teşekkür etti.

BU İŞLER ÇOK ZORDUR
Buluşmada Çiftlik Mahalle Muhtarı Hüseyin Girgin, Gölcük Çiftlikspor Kulüp Başkanı İskender Aksoy, İkinci Başkan Ömer Kayal, Futbol Şube Sorumlusu Zafer Mor, Genel Sekreter Mustafa Aksoy, Antrenör Nuri Aksoy ve üye Cabir Aksoy katıldı. İlimiz amatörünün yeni kulüplerinden Çiftlikspor hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı İskender Aksoy kendilerini tanıttı. Kaymakam  Altıntaş “Amatör spor kulüplerini yönetmek zordur. Bu zorluğa göğüs geren sizleri kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.