LASTİK İŞ
ismail

ÇİKOLATA YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ

Gündem 19.06.2020 - 17:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇİKOLATA YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ

Meydana gelen kazada, çikolata yüklü TIR devrildi. Kazadan yara almadan kurtulan TIR sürücüsü Sedat Akgün, ''İyi ki yanımdan araç geçmiyordu. Yoksa o da kazada devrilen aracımın altında kalacaktı'' dedi. Kaza,   Köşklüçeşme Mahallesi Topçular Caddesi kavşağı yan yolda meydana geldi. Sedat Akgün yönetimindeki 31 HM 327 plakalı çikolata yüklü TIR, kavşaktan yan yola girdiği sırada kontrolden çıkarak devrildi. Sürücü Sedat Akgün, kazadan yara almadan kurtuldu. TIR’ın dorsesindeki çikolatalar gelen başka bir TIR’a yüklendi. TIR, vinçle yoldan kaldırıldı. TIR sürücüsü Sedat Akgün, ''Allah korudu, iyi ki yanımdan bir araç geçmiyordu. Yoksa o da kazada devrilen aracımın altında kalacaktı'' dedi. Polis kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Meydana gelen kazada, çikolata yüklü TIR devrildi. Kazadan yara almadan kurtulan TIR sürücüsü Sedat Akgün, ''İyi ki yanımdan araç geçmiyordu. Yoksa o da kazada devrilen aracımın altında kalacaktı'' dedi.

Kaza,   Köşklüçeşme Mahallesi Topçular Caddesi kavşağı yan yolda meydana geldi. Sedat Akgün yönetimindeki 31 HM 327 plakalı çikolata yüklü TIR, kavşaktan yan yola girdiği sırada kontrolden çıkarak devrildi. Sürücü Sedat Akgün, kazadan yara almadan kurtuldu. TIR’ın dorsesindeki çikolatalar gelen başka bir TIR’a yüklendi. TIR, vinçle yoldan kaldırıldı.

TIR sürücüsü Sedat Akgün, ''Allah korudu, iyi ki yanımdan bir araç geçmiyordu. Yoksa o da kazada devrilen aracımın altında kalacaktı'' dedi. Polis kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.