ÇİMEN ''BASINIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ''

11.01.2018 - 09:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇİMEN ''BASINIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ''

CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetim kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ettiler. Çimen “Tüm bu hassasiyetlerle görevini fedakarca yerine getirmeye çalışan sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederim. basınımız bizler için önemli ”dedi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi 10 Ocak çalışan gazeteciler günü  nedeni ile gazetemizi ziyaret ettiler. Başkan Çimen “Tüm bu hassasiyetlerle görevini fedakarca yerine getirmeye çalışan sizlerin  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederim. Anayasa ile güvence altına alınmış olan haberleşme hürriyetinin, düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin kullanılmasında, gazeteciler önemli görevler ifa etmektedirler. Düşünceyi açıklama özgürlüğü ve basın özgürlüğü, onu kullananlar açısından bir özgürlük olduğu kadar, gerçekleri öğrenmek, bilgi edinmek özgürlüğüne sahip birey ve kitleler açısından da temel bir hak niteliğindedir. Gazetecilerin bir diğer önemli işlevi onun bağımsız bir gözlemci olmasıdır. Düşüncelerin toplumda dolaşımı, oksijenin havada dolaşımına benzer ve sosyal hayatta gerekli beslenmeyi sağlar. Bu dolaşımın en geniş, en hızlı ve en nüfuz edici şekilde gerçekleşmesi sağlanırken, başkalarının düşünce özgürlüğüne, kişisel haklarına, itibarına veya toplumun temel değerlerine ve inançlarına zarar verebilen durumların giderilmesi de zorunludur. Bu derece önemli görevleri ifa eden gazetecilik mesleğinin temelinde doğruluk, güvenirlik ve fedakarlık vardır.  Bu yüzden habercilik, büyük birikim ve kabiliyeti gerektirir. Bu düşünce ve taleplerle tüm basın emekçilerinin çalışan gazeteciler gününü kutluyor geçmişte olduğu gibi bayram gibi kutlayacakları aydınlık günlere kavuşmalarını diliyoruz dedi Gazetemizi Genel yayın yönetmeni Emine Akboyun ve Köşey yazarımız Emine Cebeci özeşl günde yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.
CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetim kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ettiler. Çimen “Tüm bu hassasiyetlerle görevini fedakarca yerine getirmeye çalışan sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederim. basınımız bizler için önemli ”dedi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi 10 Ocak çalışan gazeteciler günü  nedeni ile gazetemizi ziyaret ettiler. Başkan Çimen “Tüm bu hassasiyetlerle görevini fedakarca yerine getirmeye çalışan sizlerin  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederim. Anayasa ile güvence altına alınmış olan haberleşme hürriyetinin, düşünceyi açıklama ve yayma hürriyetinin kullanılmasında, gazeteciler önemli görevler ifa etmektedirler. Düşünceyi açıklama özgürlüğü ve basın özgürlüğü, onu kullananlar açısından bir özgürlük olduğu kadar, gerçekleri öğrenmek, bilgi edinmek özgürlüğüne sahip birey ve kitleler açısından da temel bir hak niteliğindedir. Gazetecilerin bir diğer önemli işlevi onun bağımsız bir gözlemci olmasıdır. Düşüncelerin toplumda dolaşımı, oksijenin havada dolaşımına benzer ve sosyal hayatta gerekli beslenmeyi sağlar. Bu dolaşımın en geniş, en hızlı ve en nüfuz edici şekilde gerçekleşmesi sağlanırken, başkalarının düşünce özgürlüğüne, kişisel haklarına, itibarına veya toplumun temel değerlerine ve inançlarına zarar verebilen durumların giderilmesi de zorunludur. Bu derece önemli görevleri ifa eden gazetecilik mesleğinin temelinde doğruluk, güvenirlik ve fedakarlık vardır.  Bu yüzden habercilik, büyük birikim ve kabiliyeti gerektirir. Bu düşünce ve taleplerle tüm basın emekçilerinin çalışan gazeteciler gününü kutluyor geçmişte olduğu gibi bayram gibi kutlayacakları aydınlık günlere kavuşmalarını diliyoruz dedi

Gazetemizi Genel yayın yönetmeni Emine Akboyun ve Köşey yazarımız Emine Cebeci özeşl günde yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.