LASTİK İŞ
ismail

ÇİMEN ''CHP'Lİ KADINLAR MÜCADELENİN ADIDIR''

Asayiş 24.05.2017 - 12:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇİMEN ''CHP'Lİ KADINLAR MÜCADELENİN ADIDIR''

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi parti binasında haftalık toplantılarını gerçekleştirdi. Başkan Çimen, gelecekte Türk Kadınlarının ülkemizdeki yeri sorusuna, “CHP’li Kadınlar mücadelenin adıdır” dedi.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, toplantıda yönetimi adına yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle Fenerbahçe Basketbol Takımının elde ettiği Avrupa Şampiyonluğunu kutluyorum. Gerçekten bizler büyük bir gurur yaşattılar. Biliyorsunuz bizler Gölcük’te kutlanan 19 Mayıs programlarına katılım sağladık. 19 Mayıs kutlamaları kısa bir süreye sıkıştırıldığında bizler şunu iyi gözlemledik. Bu ülkeden ne kadar milli bayramları soyutlamak isterlerse istesinler gençlerimiz İzmir Marşı ve Atatürk’e olan sevgi sözcükleriyle bunu en güzel biçimde kanıtladılar” dedi. “Suudiler’in 110 Milyar Dolarlık silah anlaşması dikkat çekici” Başkan Çimen,“Amerikan Başkanı Trump’ın Suudi Arabistan ziyaretinde Kral Selman ile ABD tarihindeki en büyük silah sözleşmesini imzalayarak, 110 milyar dolarlık anlaşmaya vardı. Suudilerin silah anlaşmasına duydukları sevinci hepimiz gördük. 100 milyar dolarlık silah anlaşması dikkat çekici. Peki bu kadar çok silahla ne yapılacak? Bizler bu soruların aydınlığa kavuşturulmasını bekliyoruz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi parti binasında haftalık toplantılarını gerçekleştirdi. Başkan Çimen, gelecekte Türk Kadınlarının ülkemizdeki yeri sorusuna, “CHP’li Kadınlar mücadelenin adıdır” dedi.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, toplantıda yönetimi adına yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle Fenerbahçe Basketbol Takımının elde ettiği Avrupa Şampiyonluğunu kutluyorum. Gerçekten bizler büyük bir gurur yaşattılar. Biliyorsunuz bizler Gölcük’te kutlanan 19 Mayıs programlarına katılım sağladık. 19 Mayıs kutlamaları kısa bir süreye sıkıştırıldığında bizler şunu iyi gözlemledik. Bu ülkeden ne kadar milli bayramları soyutlamak isterlerse istesinler gençlerimiz İzmir Marşı ve Atatürk’e olan sevgi sözcükleriyle bunu en güzel biçimde kanıtladılar” dedi.

“Suudiler’in 110 Milyar Dolarlık silah anlaşması dikkat çekici”
Başkan Çimen,“Amerikan Başkanı Trump’ın Suudi Arabistan ziyaretinde Kral Selman ile ABD tarihindeki en büyük silah sözleşmesini imzalayarak, 110 milyar dolarlık anlaşmaya vardı. Suudilerin silah anlaşmasına duydukları sevinci hepimiz gördük. 100 milyar dolarlık silah anlaşması dikkat çekici. Peki bu kadar çok silahla ne yapılacak? Bizler bu soruların aydınlığa kavuşturulmasını bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.