LASTİK İŞ
ismail

ÇİMEN ''CHP'NİN ÇALIŞMALARI ENGELLENİYOR''

Asayiş 05.04.2017 - 12:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇİMEN ''CHP'NİN ÇALIŞMALARI ENGELLENİYOR''

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi geçtiğimiz gün parti binasında haftalık toplantılarını gerçekleştirdi.

Toplantıda yönetimi adına konuşma Başkan Çimen “Bugün biz kadınlar için önemli bir gün. 3 Nisan 1930'da Belediye Kanununun kabul edilmesiyle kadınlarımıza belediye seçimlerinde seçme ve aday olma hakkı tanındı. Bu biz Türk kadınları için devrimdi. Çünkü nüfus sayımlarında bile birey olarak görülmeyen ve sayılmayan kadınlarımız 1930 yılında yapılan belediye seçimlerinde siyasi haklarını kullandılar. Çeşitli illerde belediye seçimlerine girdiler. Biz Türk kadınlarının Atatürk'ü sevmek için başka bir neden aramasına bile bir neden yoktur. Yine, yine, yine CHP'nin hayır çalışmaları her yerde engelleniyor. Ama evet çalışmalarında polisler başrolde. Evetci polis göğsünü gere gere çalışmalara destek olurken, hayırcı polis rengini belli etmeye çekiniyor. Akıbetini biliyor ne yazık ki! Haftalardır biz Hayırcılara terörist diyenler şimdi demedi diyor. Aklımızla alay ediliyor. Apo'ya sayın diyenler, utanmadan Hayır diyenleri PKK'lı ilan ediyor. Ancak söylemleri tutmayınca inkar etmek kandırıldım demekle sıyrılmak en yaygın özellikleri. Halk aptal yerine konuluyor. Her yerde nefretle konuşanlar acaba neden yumuşamaya başladı? Orta hiç bu kadar ahlaktan uzaklaşmamış, yalan, iftira ve ahlaksız söylemler havada uçuşmaktadır. CHP, PKK'ya destek veriyor, FETÖ ile kol kola söylemleri ile algı yaratılmaya çalışılıyor. Peki soruyoruz; PKK ile de FETÖ ile de kimler masada oturdu. Mutabakat yaptı, boy boy resimler çektirdi, dön artık özlem bitsin dedi? Dolmabahçe mutabakatında çekilen resimlerin AKP'nin kongre kitapçığında ne işi vardır? O resmi orada CHP' mi koydu? 8 Kasım 2016 Grup toplantısında Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinleyin, gerçekleri öğrenin.  Meclisi seçime götürme, feshetme yetkim yok, ispatlayın istifa edeyim diyenler neden istifa etmiyor. Adalet Nakanı 'Seçime götürme yetkisi var' diyor. Kişileri sözlerinin arkasında durmaya davet ediyoruz.  Ayakkabı kutularına parayi FETÖ koydu diyenlere soruyoruz; Süleyman Aslan parayı neden geri aldı? Sarıyer'e 'kelleler kesilecek' pankartı asanlara soruyoruz; Bu neyin kafası? Çok eşlilik yasal olsun diyen dini bütün bayan gazeteciye soruyoruz. Anormalliklerini bize yaşatmaya ne hakkın var? Tehdit ile yönetilen bir ülkeyiz, 400 ver kaos bitsin, Başkanlık olmazsa şehit bitmez, hayır derseniz iç savaş çıkar, Korkmuyoruz, Allah yardımcımız olsun ülkemizi korusun, işte bu yüzden Hayır.
Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi geçtiğimiz gün parti binasında haftalık toplantılarını gerçekleştirdi.

Toplantıda yönetimi adına konuşma Başkan Çimen “Bugün biz kadınlar için önemli bir gün. 3 Nisan 1930'da Belediye Kanununun kabul edilmesiyle kadınlarımıza belediye seçimlerinde seçme ve aday olma hakkı tanındı. Bu biz Türk kadınları için devrimdi. Çünkü nüfus sayımlarında bile birey olarak görülmeyen ve sayılmayan kadınlarımız 1930 yılında yapılan belediye seçimlerinde siyasi haklarını kullandılar. Çeşitli illerde belediye seçimlerine girdiler. Biz Türk kadınlarının Atatürk'ü sevmek için başka bir neden aramasına bile bir neden yoktur. Yine, yine, yine CHP'nin hayır çalışmaları her yerde engelleniyor. Ama evet çalışmalarında polisler başrolde. Evetci polis göğsünü gere gere çalışmalara destek olurken, hayırcı polis rengini belli etmeye çekiniyor. Akıbetini biliyor ne yazık ki!
Haftalardır biz Hayırcılara terörist diyenler şimdi demedi diyor. Aklımızla alay ediliyor. Apo'ya sayın diyenler, utanmadan Hayır diyenleri PKK'lı ilan ediyor. Ancak söylemleri tutmayınca inkar etmek kandırıldım demekle sıyrılmak en yaygın özellikleri. Halk aptal yerine konuluyor. Her yerde nefretle konuşanlar acaba neden yumuşamaya başladı?
Orta hiç bu kadar ahlaktan uzaklaşmamış, yalan, iftira ve ahlaksız söylemler havada uçuşmaktadır. CHP, PKK'ya destek veriyor, FETÖ ile kol kola söylemleri ile algı yaratılmaya çalışılıyor. Peki soruyoruz; PKK ile de FETÖ ile de kimler masada oturdu. Mutabakat yaptı, boy boy resimler çektirdi, dön artık özlem bitsin dedi? Dolmabahçe mutabakatında çekilen resimlerin AKP'nin kongre kitapçığında ne işi vardır? O resmi orada CHP' mi koydu? 8 Kasım 2016 Grup toplantısında Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinleyin, gerçekleri öğrenin. 
Meclisi seçime götürme, feshetme yetkim yok, ispatlayın istifa edeyim diyenler neden istifa etmiyor. Adalet Nakanı 'Seçime götürme yetkisi var' diyor. Kişileri sözlerinin arkasında durmaya davet ediyoruz. 
Ayakkabı kutularına parayi FETÖ koydu diyenlere soruyoruz; Süleyman Aslan parayı neden geri aldı? Sarıyer'e 'kelleler kesilecek' pankartı asanlara soruyoruz; Bu neyin kafası?
Çok eşlilik yasal olsun diyen dini bütün bayan gazeteciye soruyoruz. Anormalliklerini bize yaşatmaya ne hakkın var? Tehdit ile yönetilen bir ülkeyiz, 400 ver kaos bitsin, Başkanlık olmazsa şehit bitmez, hayır derseniz iç savaş çıkar, Korkmuyoruz, Allah yardımcımız olsun ülkemizi korusun, işte bu yüzden Hayır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.