ÇİMEN “ENGELE RAĞMEN EYLEMİMİZİ YAPTIK”

Asayiş 16.04.2018 - 19:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇİMEN “ENGELE RAĞMEN EYLEMİMİZİ YAPTIK”

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi parti binasında haftalık toplantılarını İzmit Sabri Yalı Park’ında gerçekleştirdikleri eylem sonrasında gerçekleştirdi. Başkan Çimen, ‘’ 12.00 ve 13.00 saatleri arasında İzmit Sabri Yalım Parkı’nda yapılan engellemelere rağmen eylemimizi gerçekleştirdik. Bizler haksızlıklara hayır diyor, buna tepkimizi koyuyoruz’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi  İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi parti binasında haftalık toplantılarını İzmit Sabri Yalı Park’ında gerçekleştirdikleri eylem sonrasında gerçekleştirdi. Başkan Çimen, ‘’ 12.00 ve 13.00 saatleri arasında İzmit Sabri Yalım Parkı’nda yapılan engellemelere rağmen eylemimizi gerçekleştirdik. Bizler haksızlıklara hayır diyor, buna tepkimizi koyuyoruz’’ dedi. OHAL İSTEMİYORUZ Başkan Çimen ‘’Şehitlerimiz var, ülkemizin ve ailelerinin başı sağolsun. Artık ülkemizde şehit haberleri gelmesin. Hepimizi ciğeri yanıyor. Bizler bugün saat 12.00 ile 13.00 saatleri arasında İzmit Sabri Yalım Parkı’nda eylemimizi gerçekleştirdik. Artık ülkemizde OHAL istemiyoruz. Hak ,adalet istiyoruz ve demokrasi istiyoruz. Bizler eylem için yetkililerden izin almamıza rağmen parkın çimlerini çamur deryası yapmışlar.  Ama bizler şartlar ne olursa olsun eylemimizi gerçekleştirdik. Biz ‘’Hak, Hukuk, Adalet istiyoruz, OHAL istemiyoruz’’ diyerek sesimizi duyurduk.’’ HER ŞEYE ZAM GELDİ Ülke gündemini ve ekonomiden bahseden Başkan Çimen, ‘Ekonomimiz ciddi anlamda çok kötü. İğneden ipliğe her şeye zam geliyor. Gariban emeklinin, asgari ücretlinin maaşına zam gelmiyor. Kadınlar evlerde hangi yemeği pişireceklerini düşünecek duruma gelmiş durumda. Kadınların çektikleri artık görülmeli. Türk Mutfağında et oranı oldukça azaldı. Vatandaş nerede ucuz balık var onun peşindeler. Lütfen emeklinin ve asgari ücretlinin sıkıntısı görülsün’’ diyerek sözlerini tamamladı.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi parti binasında haftalık toplantılarını İzmit Sabri Yalı Park’ında gerçekleştirdikleri eylem sonrasında gerçekleştirdi. Başkan Çimen, ‘’ 12.00 ve 13.00 saatleri arasında İzmit Sabri Yalım Parkı’nda yapılan engellemelere rağmen eylemimizi gerçekleştirdik. Bizler haksızlıklara hayır diyor, buna tepkimizi koyuyoruz’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi  İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi parti binasında haftalık toplantılarını İzmit Sabri Yalı Park’ında gerçekleştirdikleri eylem sonrasında gerçekleştirdi. Başkan Çimen, ‘’ 12.00 ve 13.00 saatleri arasında İzmit Sabri Yalım Parkı’nda yapılan engellemelere rağmen eylemimizi gerçekleştirdik. Bizler haksızlıklara hayır diyor, buna tepkimizi koyuyoruz’’ dedi.

OHAL İSTEMİYORUZ
Başkan Çimen ‘’Şehitlerimiz var, ülkemizin ve ailelerinin başı sağolsun. Artık ülkemizde şehit haberleri gelmesin. Hepimizi ciğeri yanıyor. Bizler bugün saat 12.00 ile 13.00 saatleri arasında İzmit Sabri Yalım Parkı’nda eylemimizi gerçekleştirdik. Artık ülkemizde OHAL istemiyoruz. Hak ,adalet istiyoruz ve demokrasi istiyoruz. Bizler eylem için yetkililerden izin almamıza rağmen parkın çimlerini çamur deryası yapmışlar.  Ama bizler şartlar ne olursa olsun eylemimizi gerçekleştirdik. Biz ‘’Hak, Hukuk, Adalet istiyoruz, OHAL istemiyoruz’’ diyerek sesimizi duyurduk.’’

HER ŞEYE ZAM GELDİ
Ülke gündemini ve ekonomiden bahseden Başkan Çimen, ‘Ekonomimiz ciddi anlamda çok kötü. İğneden ipliğe her şeye zam geliyor. Gariban emeklinin, asgari ücretlinin maaşına zam gelmiyor. Kadınlar evlerde hangi yemeği pişireceklerini düşünecek duruma gelmiş durumda. Kadınların çektikleri artık görülmeli. Türk Mutfağında et oranı oldukça azaldı. Vatandaş nerede ucuz balık var onun peşindeler. Lütfen emeklinin ve asgari ücretlinin sıkıntısı görülsün’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.