ÇİMEN :KUDÜS MÜSLÜMANLARIN KUTSAL ŞEHRİDİR

Asayiş 15.05.2018 - 17:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇİMEN :KUDÜS MÜSLÜMANLARIN KUTSAL ŞEHRİDİR

CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi haftalık olağan toplantısında dünya ve ülke gündemi değerlendirildi.

Amerikan Büyükelçiliğinin Kudüs’te açılışının yapıldığı sırada Gazze sınırında gösteri yapan Filistinlilere yönelik olarak İsrail askerlerinin müdahalesiyle 58 kişinin öldürülmesi olayına tepki gösteren Başkan Çimen; ‘’Kudüs Müslümanların kutsal şehridir. Bizim kutsal değerlerimizle oynuyorlar. Amerika ve İsrail kesinlikle emperyalist güçlerdir. Emperyalizmin en son noktası artık, buna karşı çıkan Müslümanlara karşı büyük bir kıyım yapılmaktadır. Müslümanlar şehit olmaktadır. Bu olayları şiddetle kınıyoruz. Ama bugün Başkentini Kudüs’ taşıyan İsrail’e karşı Filistinlilerle katliam yapılan yerde Afrika bile diplomatik ambargo koyarken, sadece bayrakların yarıya inmesi, üç günlük yas ilan edilmesi, kendi şovunu yapacağı Yenikapı’da miting yapması ne derece doğrudur’’ dedi. ‘’Onur nişanını iade etmelidir’’ Başkan Çimen, Cumhurbaşkanına, İsrail tarafından verilen onur nişanını iade etmelidir. Tepkisini koymalıdır. Burada seçim zamanı kendi devlet gücünü, insanların üzerinde tahakküm ediyor’’ diye konuştu. BENZİNE ZAM EMEKLİYEDE ZAM OLMALI Dün akşam itibariyle geçerli olan benzine 18, motorine 15, LPG'ye yapılan 12 kuruş zam ile ilgili olarak açıklama yapan Başkan Çimen; ‘’Dün gece sessiz sedasız zamlar yine kapımızdaydı. Akaryakıta zam geldi. Dolara zam geldi. Euroya zam geldi. Bu sadece böyle mi kalıyor? Üretilen her şeye, iğneden ipliğe bu zam demektir. Biz kaç para alıyoruz. Benzine zam geldikçe emekliye de zam yapılsın. Memura da zam yapsın. Kaç kuruş zam yapılıyorsa, emekliye de memura da o kadar kuruş zam verilsin. Bu kaçıncı zam. 1000 lira zam vereceklerini açıkladılar. O da kademeliymiş. Emeklinin de kademelisi nasıl oluyorsa!’’ diye belirtti. ‘’İnce gümbür gümbür geliyor’’ Başkan Çimen; ‘’Biz yılmayacağız. Mücadele edeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce gümbür gümbür geliyor. Her yerde, her ilde, aday gösterildiği günden bu yana büyük mitinglerini yapıyor. Şevkimizi kırmayacağız. Anketlerde çok güzel gidiyoruz. Her şeyimize dikkat edeceğiz. Sadayız, alandayız. Çalışacağız. Ramazan’da da, bayramda da çalışacağız. Başarı bizim’’ diyerek sözlerini tamamladı.
CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi haftalık olağan toplantısında dünya ve ülke gündemi değerlendirildi.

Amerikan Büyükelçiliğinin Kudüs’te açılışının yapıldığı sırada Gazze sınırında gösteri yapan Filistinlilere yönelik olarak İsrail askerlerinin müdahalesiyle 58 kişinin öldürülmesi olayına tepki gösteren Başkan Çimen; ‘’Kudüs Müslümanların kutsal şehridir. Bizim kutsal değerlerimizle oynuyorlar. Amerika ve İsrail kesinlikle emperyalist güçlerdir. Emperyalizmin en son noktası artık, buna karşı çıkan Müslümanlara karşı büyük bir kıyım yapılmaktadır. Müslümanlar şehit olmaktadır. Bu olayları şiddetle kınıyoruz. Ama bugün Başkentini Kudüs’ taşıyan İsrail’e karşı Filistinlilerle katliam yapılan yerde Afrika bile diplomatik ambargo koyarken, sadece bayrakların yarıya inmesi, üç günlük yas ilan edilmesi, kendi şovunu yapacağı Yenikapı’da miting yapması ne derece doğrudur’’ dedi.

‘’Onur nişanını iade etmelidir’’

Başkan Çimen, Cumhurbaşkanına, İsrail tarafından verilen onur nişanını iade etmelidir. Tepkisini koymalıdır. Burada seçim zamanı kendi devlet gücünü, insanların üzerinde tahakküm ediyor’’ diye konuştu.

BENZİNE ZAM EMEKLİYEDE ZAM OLMALI

Dün akşam itibariyle geçerli olan benzine 18, motorine 15, LPG'ye yapılan 12 kuruş zam ile ilgili olarak açıklama yapan Başkan Çimen; ‘’Dün gece sessiz sedasız zamlar yine kapımızdaydı. Akaryakıta zam geldi. Dolara zam geldi. Euroya zam geldi. Bu sadece böyle mi kalıyor? Üretilen her şeye, iğneden ipliğe bu zam demektir. Biz kaç para alıyoruz. Benzine zam geldikçe emekliye de zam yapılsın. Memura da zam yapsın. Kaç kuruş zam yapılıyorsa, emekliye de memura da o kadar kuruş zam verilsin. Bu kaçıncı zam. 1000 lira zam vereceklerini açıkladılar. O da kademeliymiş. Emeklinin de kademelisi nasıl oluyorsa!’’ diye belirtti.

‘’İnce gümbür gümbür geliyor’’

Başkan Çimen; ‘’Biz yılmayacağız. Mücadele edeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce gümbür gümbür geliyor. Her yerde, her ilde, aday gösterildiği günden bu yana büyük mitinglerini yapıyor. Şevkimizi kırmayacağız. Anketlerde çok güzel gidiyoruz. Her şeyimize dikkat edeceğiz. Sadayız, alandayız. Çalışacağız. Ramazan’da da, bayramda da çalışacağız. Başarı bizim’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.