ÇİMEN ''TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173. YILI KUTLU OLSUN''

Asayiş 10.04.2018 - 19:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇİMEN ''TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173. YILI KUTLU OLSUN''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları parti binasında haftalık toplantılarını gerçekleştirdi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan Çimen ‘’Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173.ncü Yıldönümü münasebetiyle bugün Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ettik. Toplumun huzur ve güveni için çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Yıldönümünü kutladık. Görev başında şehit olan polislerimizi anıyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.’’ ‘’Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları olarak geçtiğimiz hafta 2 pilot mahalleden partiye üye olan erkeklerin eşleri ile birlikte toplantımızı gerçekleştirdik ve mahalle de olan evleri ziyaret ettik ve ziyaret etmeye de devam edeceğiz.’’ ‘’Şeker fabrikaları teker teker satılıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu fabrikaları satıyorlar. Ekonomi çok kötüyse buna da dikkat edilmeli diyorum. Dolar neredeyse aldı başını gidiyor. Kadınlarımızın bu çığlığını duysunlar artık’’ dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları parti binasında haftalık toplantılarını gerçekleştirdi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen haftalık toplantısını parti binasında yaptı.

Başkan Çimen ‘’Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173.ncü Yıldönümü münasebetiyle bugün Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ettik. Toplumun huzur ve güveni için çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Yıldönümünü kutladık. Görev başında şehit olan polislerimizi anıyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.’’

‘’Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları olarak geçtiğimiz hafta 2 pilot mahalleden partiye üye olan erkeklerin eşleri ile birlikte toplantımızı gerçekleştirdik ve mahalle de olan evleri ziyaret ettik ve ziyaret etmeye de devam edeceğiz.’’

‘’Şeker fabrikaları teker teker satılıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu fabrikaları satıyorlar. Ekonomi çok kötüyse buna da dikkat edilmeli diyorum. Dolar neredeyse aldı başını gidiyor. Kadınlarımızın bu çığlığını duysunlar artık’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.