LASTİK İŞ

ÇİMEN ''TÜRKİYE'DE KADINLAR MUTSUZ''

Asayiş 04.12.2017 - 18:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇİMEN ''TÜRKİYE'DE KADINLAR MUTSUZ''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Çimen, 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin yıldönümüyle ilgili ülkemizde kadınların mutsuz olduğuna vurgu yaparken, kadınların artık özgür olması gerektiğini işaret etti.

BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ Başkan Çimen, ““2 Aralık’ta kongremizi gerçekleştirdik. İsmet İşeri başkanımız yeniden başkan seçildi. Yeni Yönetimimizle güzel işler başaracağımızı düşünüyorum. Yeni Yönetime ve İsmet Başkanımıza görevlerinde başarılar diliyor, 2019 için Kadınlar olarak partimizin yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. ENGELLİLERİMİZİ SEVİYORUZ Başkan Çimen “3 Aralık Dünya Engelliler Günüydü. Tüm Engellilerimizin bu güzel günlerini kutluyorum. Küçük dokunuşlarla engelliler çok güzel yerlere geliyorlar. Bizler her zaman engellilerimizin yanındayız. Onları seviyoruz.”dedi.   ANKARA’YA GİDİYORLAR Başkan Çimen “Biz bu gece Ankara’ya gidip,bir çok kadınla buluşacağız. Salı günü yapılan grup toplantısı Arena’da gerçekleştirilecek. 50 bin kadınla birlikte Arena’dan Anıtkabir’e yürüyeceğiz. Son zamanlarda Genel Başkanımız Man adasındaki belgeleri sundu. Onun öncesinde Ey Kılıçdaroğlu diyerek genel başkanımıza çok kötü şeyler söylediler. Şimdi belgeler sunuldu. Sahte diyorlar. Sizler belgeleri elinize almadan nasıl sahte diyorsunuz. Onlar bu Salı’yı beklesinler. Mühürsüz zarflar geçerli ama bankaların verdikleri makbuzlar geçersiz. Bunu kamuoyuna sunuyoruz. Çok güzel bir etkinlikle geçirmek istiyoruz”dedi. YENİDEN ADAY Başkan Çimen kongrelerinin 22 Aralık’ta gerçekleştirileceğini ifade ederek, başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı. KADINLAR MUTSUZ Başkan Çimen “Türkiye’de kadınlar mutsuz. Her gün kadınlar öldürülüyor. Kadınlarımız şiddete maruz kalıyorlar. Kadınlarımız erkeğe muhtaç duruma getiriliyor. Kadınlarımızın ekonomik yönden çaresiz duruma düşürülmek isteniyor. 1 Aralık’ta kadın zirvesine katıldım. Partilerimiz erkek egemen partisi gibi. Bizler partilerde kotanın kaldırılmasını istiyoruz. Kadınlar daha aktif görevlere getirilmeli. Kadınlar iş hayatından çekilmek isteniyor. Kreş bir kadının olmazsa olmazıdır. Her iş yerine kreş mutlaka lazım. Artık kadınlar ülkemizde özgür olmalı. Atatürk’ün kadına verdiği değere bakın ama şimdi kadınlarımızın düşürüldüğü durum çok üzücü” diyerek açıklamalarını bitirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Çimen, 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesinin yıldönümüyle ilgili ülkemizde kadınların mutsuz olduğuna vurgu yaparken, kadınların artık özgür olması gerektiğini işaret etti.

BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Çimen, ““2 Aralık’ta kongremizi gerçekleştirdik. İsmet İşeri başkanımız yeniden başkan seçildi. Yeni Yönetimimizle güzel işler başaracağımızı düşünüyorum. Yeni Yönetime ve İsmet Başkanımıza görevlerinde başarılar diliyor, 2019 için Kadınlar olarak partimizin yanında olacağımızı belirtmek istiyorum.

ENGELLİLERİMİZİ SEVİYORUZ

Başkan Çimen “3 Aralık Dünya Engelliler Günüydü. Tüm Engellilerimizin bu güzel günlerini kutluyorum. Küçük dokunuşlarla engelliler çok güzel yerlere geliyorlar. Bizler her zaman engellilerimizin yanındayız. Onları seviyoruz.”dedi.

 

ANKARA’YA GİDİYORLAR

Başkan Çimen “Biz bu gece Ankara’ya gidip,bir çok kadınla buluşacağız. Salı günü yapılan grup toplantısı Arena’da gerçekleştirilecek. 50 bin kadınla birlikte Arena’dan Anıtkabir’e yürüyeceğiz. Son zamanlarda Genel Başkanımız Man adasındaki belgeleri sundu. Onun öncesinde Ey Kılıçdaroğlu diyerek genel başkanımıza çok kötü şeyler söylediler. Şimdi belgeler sunuldu. Sahte diyorlar. Sizler belgeleri elinize almadan nasıl sahte diyorsunuz. Onlar bu Salı’yı beklesinler. Mühürsüz zarflar geçerli ama bankaların verdikleri makbuzlar geçersiz. Bunu kamuoyuna sunuyoruz. Çok güzel bir etkinlikle geçirmek istiyoruz”dedi.

YENİDEN ADAY

Başkan Çimen kongrelerinin 22 Aralık’ta gerçekleştirileceğini ifade ederek, başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

KADINLAR MUTSUZ

Başkan Çimen “Türkiye’de kadınlar mutsuz. Her gün kadınlar öldürülüyor. Kadınlarımız şiddete maruz kalıyorlar. Kadınlarımız erkeğe muhtaç duruma getiriliyor. Kadınlarımızın ekonomik yönden çaresiz duruma düşürülmek isteniyor. 1 Aralık’ta kadın zirvesine katıldım. Partilerimiz erkek egemen partisi gibi. Bizler partilerde kotanın kaldırılmasını istiyoruz. Kadınlar daha aktif görevlere getirilmeli. Kadınlar iş hayatından çekilmek isteniyor. Kreş bir kadının olmazsa olmazıdır. Her iş yerine kreş mutlaka lazım. Artık kadınlar ülkemizde özgür olmalı. Atatürk’ün kadına verdiği değere bakın ama şimdi kadınlarımızın düşürüldüğü durum çok üzücü” diyerek açıklamalarını bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.