CİNAYET DAVASI ERTELENDİ

Gündem 18.04.2017 - 19:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CİNAYET DAVASI ERTELENDİ

Gölcük'te geçtiğimiz yıl Ekim ayında vahşi şekilde boğazı kesilerek öldürülen işitme ve konuşma engelli Hacer Çetindağ’ın cinayeti ile ilgili davanın yedinci duruşması Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Gölcük'te geçtiğimiz yıl Ekim ayında vahşi şekilde boğazı kesilerek öldürülen işitme ve konuşma engelli Hacer Çetindağ’ın cinayeti ile ilgili davanın yedinci duruşması Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Edal Kaya, tercüman Yasemin Öztürk, Hacer Çetindağ’ın kardeşi Cemalettin Deniz, Ankara Barosu Gelincik Merkezi Başkanı Avukat Aslı Koçak Arıhan ve sanık avukatı Ersun Künbi katıldı.  ÇOCUKLARIN VELAYETİ Duruşmada söz alan sanık Erdal Kaya, "Ben bu aşamalarda üzerime atılı suçlama ve olayla ilgili olarak beyanda bulundum, o beyanlarımı tekrar ediyorum, maktulün eşi hakkındaki iddiaları, taraf aileler arasındaki çocukların velayeti ve bakımı konusundaki bir ihtilaftan kaynaklandığı düşüncesindeyim” dedi.Şüpheli Selçuk Çetindağ hakkında mahkemeye hitaben düzenlenen iddianame ve soruşturma dosyasının dün itibari ile intikal ettiği dikkate alınarak, söz konusu dosyanın süresi içerisinde incelenmesi ile sonucuna göre iddianamenin kabulü halinde dosya ile birleştirip birleştirilmeyeceği hususunda bir karar verilmesini dikkate alan mahkeme heyeti duruşmayı 13 Temmuz 2017 tarihine ertelendi. 
Gölcük'te geçtiğimiz yıl Ekim ayında vahşi şekilde boğazı kesilerek öldürülen işitme ve konuşma engelli Hacer Çetindağ’ın cinayeti ile ilgili davanın yedinci duruşması Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Gölcük'te geçtiğimiz yıl Ekim ayında vahşi şekilde boğazı kesilerek öldürülen işitme ve konuşma engelli Hacer Çetindağ’ın cinayeti ile ilgili davanın yedinci duruşması Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Edal Kaya, tercüman Yasemin Öztürk, Hacer Çetindağ’ın kardeşi Cemalettin Deniz, Ankara Barosu Gelincik Merkezi Başkanı Avukat Aslı Koçak Arıhan ve sanık avukatı Ersun Künbi katıldı.
 ÇOCUKLARIN VELAYETİ
Duruşmada söz alan sanık Erdal Kaya, "Ben bu aşamalarda üzerime atılı suçlama ve olayla ilgili olarak beyanda bulundum, o beyanlarımı tekrar ediyorum, maktulün eşi hakkındaki iddiaları, taraf aileler arasındaki çocukların velayeti ve bakımı konusundaki bir ihtilaftan kaynaklandığı düşüncesindeyim” dedi.Şüpheli Selçuk Çetindağ hakkında mahkemeye hitaben düzenlenen iddianame ve soruşturma dosyasının dün itibari ile intikal ettiği dikkate alınarak, söz konusu dosyanın süresi içerisinde incelenmesi ile sonucuna göre iddianamenin kabulü halinde dosya ile birleştirip birleştirilmeyeceği hususunda bir karar verilmesini dikkate alan mahkeme heyeti duruşmayı 13 Temmuz 2017 tarihine ertelendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.