LASTİK İŞ
ismail

CİNAYET ZANLILARI KOCAELİ'DE YAKALANDI

Gündem 26.02.2017 - 08:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CİNAYET ZANLILARI KOCAELİ'DE YAKALANDI

Kayseride öncek gece meydana gelen olayda, araçta 1 kişinin öldürülmesi diğerinin yaralanması olayına karışan 4 şüpheli, Kocaeli’nde yakalandı. Cinayetin nedeni evlilik vaadiyle kandırıp borçlandırma olduğu iddia edildi.

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Kayseri Kocasinan İlçesi Muhsin Yzıcıoğlu Bulvarında meydana gelen olayda, 38 TU 830 plakalı otomobilde bulunan sürücü Atilla Köklü(21) ile yanında bulunan Salih Soylu silahlı saldırya uğradı. Pompalı tüfekle saldırıya uğradıkları öğrenilen şahıslardan Soylu, olay yerinde tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi. Olay yerinden hastaneye kaldırılan Atilla Köklü ise yapılan müdahale sonrası müşahede altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İZMİT’TE YAKALANDI Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay yerinden kaçan şahıslar her yerde aranırken, Emniyet Müdürlükleri ile irtibata geçildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, öğlen saatlerinde şüphe üzerine TEM Otoyolu üzeri Gültepe mevkiinde bir aracı durdurdu. Yapılan kimlik kontrolünde şahısların Kayseri’de ki olayda adı geçen şüpheliler olduğu bilgisine ulaşıldı. Araçta bulunan E.K, S.A ve M.Ş ile S.N gözaltına alındı. BORCA SOKTU İDDİASI Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler yapılan işlemleri sonrasında saat 21.00 sıralarında Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğünden Kayseri Emniyet Müdürlüğünde gelen ekiplere teslim edildi. Olayın ise iddialara göre şu şekilde geliştiği ifade edildi. S.N isimli bayan ile Salih Soylu arasında ilişki bulunduğu, Soylu’nun evlenme vaadi ile S. N isimli bayanı sürekli oyaladığı ve yaklaşık 100 bin lira borca soktuğu öğrenildi. Borçlar nedeniyle S.N’nin ailesininde olayı öğrendiği ve S.alih Soylu ile konuşmaya gittiklerinde tartışma çıktığı bu esnada S.N’nin eniştesi M.Ş’nin olayı gerçekleştirdiği E.K ve S.A isimli yakınlarınında yanında bulunduğu ileri sürüldü.
Kayseride öncek gece meydana gelen olayda, araçta 1 kişinin öldürülmesi diğerinin yaralanması olayına karışan 4 şüpheli, Kocaeli’nde yakalandı. Cinayetin nedeni evlilik vaadiyle kandırıp borçlandırma olduğu iddia edildi.

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Kayseri Kocasinan İlçesi Muhsin Yzıcıoğlu Bulvarında meydana gelen olayda, 38 TU 830 plakalı otomobilde bulunan sürücü Atilla Köklü(21) ile yanında bulunan Salih Soylu silahlı saldırya uğradı. Pompalı tüfekle saldırıya uğradıkları öğrenilen şahıslardan Soylu, olay yerinde tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi. Olay yerinden hastaneye kaldırılan Atilla Köklü ise yapılan müdahale sonrası müşahede altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İZMİT’TE YAKALANDI

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay yerinden kaçan şahıslar her yerde aranırken, Emniyet Müdürlükleri ile irtibata geçildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, öğlen saatlerinde şüphe üzerine TEM Otoyolu üzeri Gültepe mevkiinde bir aracı durdurdu. Yapılan kimlik kontrolünde şahısların Kayseri’de ki olayda adı geçen şüpheliler olduğu bilgisine ulaşıldı. Araçta bulunan E.K, S.A ve M.Ş ile S.N gözaltına alındı.

BORCA SOKTU İDDİASI

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler yapılan işlemleri sonrasında saat 21.00 sıralarında Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğünden Kayseri Emniyet Müdürlüğünde gelen ekiplere teslim edildi. Olayın ise iddialara göre şu şekilde geliştiği ifade edildi. S.N isimli bayan ile Salih Soylu arasında ilişki bulunduğu, Soylu’nun evlenme vaadi ile S. N isimli bayanı sürekli oyaladığı ve yaklaşık 100 bin lira borca soktuğu öğrenildi. Borçlar nedeniyle S.N’nin ailesininde olayı öğrendiği ve S.alih Soylu ile konuşmaya gittiklerinde tartışma çıktığı bu esnada S.N’nin eniştesi M.Ş’nin olayı gerçekleştirdiği E.K ve S.A isimli yakınlarınında yanında bulunduğu ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.