CİNAYET İHBARI POLİSİ AYAĞA KALDIRDI !

23.08.2013 - 23:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CİNAYET İHBARI POLİSİ AYAĞA KALDIRDI !

Kavaklı da saat 22.30 sularında polise yapılan bir ihbar İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve cinayet büro ekiplerini ayağa kaldırdı !

KAvaklı da bir cinayet ihbarı bölgede hareketli anların yaşanmasına sahne oldu. Saat 22.30 sularında 155 Polis İmdat telefonuna yapılan " Cinayet VAr" şeklindeki ihbar üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve ocaeli Asayiş Büro Cinaeyt Amirliği ekipleri bölgeye akın etti.  YAvuz Caddesi 129. sokakta verilen adrese giden İlçe Emniyet Müdürü Sabri ve polis ekipleri cinayet yerine kardeş kavgası ile karşılaştılar.  Yanlış İhbar , Kavaklı da gecenin konusu oldu.
Kavaklı da saat 22.30 sularında polise yapılan bir ihbar İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve cinayet büro ekiplerini ayağa kaldırdı !

KAvaklı da bir cinayet ihbarı bölgede hareketli anların yaşanmasına sahne oldu. Saat 22.30 sularında 155 Polis İmdat telefonuna yapılan " Cinayet VAr" şeklindeki ihbar üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve ocaeli Asayiş Büro Cinaeyt Amirliği ekipleri bölgeye akın etti. 

YAvuz Caddesi 129. sokakta verilen adrese giden İlçe Emniyet Müdürü Sabri ve polis ekipleri cinayet yerine kardeş kavgası ile karşılaştılar. 

Yanlış İhbar , Kavaklı da gecenin konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.