LASTİK İŞ

CİNTAŞ ''FİTRE VE ZEKATLAR EĞİTİMDE KULLANILIYOR''

12.05.2019 - 12:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CİNTAŞ ''FİTRE VE ZEKATLAR EĞİTİMDE KULLANILIYOR''

Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şube Başkanlığı tarafından toplanan fitre ve zekat yardımları öğrencilerin eğitim faaliyetlerinde kullanılıyor.

THK Gölcük Şube başkanlığı tarafından Ramazan ayı kuruma fitre ve zekat yardımlarının toplaması için Gölcük, Karamürsel ilçelerinde kamu kurumları, okullar ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplam 10 bin zarf dağıtıldı. Ramazan sonrasında kurumlara dağıtılan bu zarflar geri toplanacaktır. Fitre zekat kabulleri hakkında bilgi veren THK Gölcük şube başkanı Mustafa Cintaş; “Öncelikle Gölcük ve Karamürsel halkımıza yardımlarından dolayı gönülden teşekkür ederim. Fitre 2019 yanı bu yılda kişi başına 23 lira olarak belirlendi. THK Gölcük şubesi olarak 2019 yılı Ramazan ayı içerisinde Gölcük, Karamürsel ilçelerinde kamu kurumları, okullar ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplam 10 bin zarf dağıtımını gerçekleştirdik. THK olarak toplamış olduğu fitre ve zekatları, havacılık eğitimini alan gençlere ve TJHK Üniversitesinde okuyan öğrencilere burs olarak verilecek. aynı zamanda THK Üniversitesinde okuyan şehit çocuklarına tam burslu ve dereceye giren öğrencilere yarım burs olarak verilecektir. Yani THK toplamış olduğu fitre ve zekatları öğrencilerin eğitim faaliyetlerine kullanılacaktır” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner  
Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şube Başkanlığı tarafından toplanan fitre ve zekat yardımları öğrencilerin eğitim faaliyetlerinde kullanılıyor.

THK Gölcük Şube başkanlığı tarafından Ramazan ayı kuruma fitre ve zekat yardımlarının toplaması için Gölcük, Karamürsel ilçelerinde kamu kurumları, okullar ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplam 10 bin zarf dağıtıldı. Ramazan sonrasında kurumlara dağıtılan bu zarflar geri toplanacaktır.

Fitre zekat kabulleri hakkında bilgi veren THK Gölcük şube başkanı Mustafa Cintaş; “Öncelikle Gölcük ve Karamürsel halkımıza yardımlarından dolayı gönülden teşekkür ederim. Fitre 2019 yanı bu yılda kişi başına 23 lira olarak belirlendi. THK Gölcük şubesi olarak 2019 yılı Ramazan ayı içerisinde Gölcük, Karamürsel ilçelerinde kamu kurumları, okullar ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplam 10 bin zarf dağıtımını gerçekleştirdik. THK olarak toplamış olduğu fitre ve zekatları, havacılık eğitimini alan gençlere ve TJHK Üniversitesinde okuyan öğrencilere burs olarak verilecek. aynı zamanda THK Üniversitesinde okuyan şehit çocuklarına tam burslu ve dereceye giren öğrencilere yarım burs olarak verilecektir. Yani THK toplamış olduğu fitre ve zekatları öğrencilerin eğitim faaliyetlerine kullanılacaktır” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.