LASTİK İŞ
ismail

CİZRE'DEN PUANLA DÖNÜYORUZ 1-1

Spor 17.03.2019 - 16:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CİZRE'DEN PUANLA DÖNÜYORUZ 1-1

3.lig 3.grupta mücadele eden Gölcükspor deplasmanda Cizrespor'la puanları paylaştı.

Deplasmanda Cizrespor ile mücadele eden Gölcükspor maçın başında yediği golle abondene olurken maçı bırakmadı. Genç oyunculardan kurulu ekibimiz ilk yarıyı 1-0 yenik kapadı. İkinci yarıya istekli başlayan Gölcükspor bir türlü golü bulamadı. Maç bitti derken 90+4 te yakaldığı golle 1 puan alarak dönüş hazırlıklarına başladı. Uğur Uğur'un attığı golle puanını 31'e çıkaran ekibimiz gelecek hafta yine deplasmanda Turgutluspor ile karşılaşacak.
3.lig 3.grupta mücadele eden Gölcükspor deplasmanda Cizrespor'la puanları paylaştı.

Deplasmanda Cizrespor ile mücadele eden Gölcükspor maçın başında yediği golle abondene olurken maçı bırakmadı. Genç oyunculardan kurulu ekibimiz ilk yarıyı 1-0 yenik kapadı.

İkinci yarıya istekli başlayan Gölcükspor bir türlü golü bulamadı. Maç bitti derken 90+4 te yakaldığı golle 1 puan alarak dönüş hazırlıklarına başladı. Uğur Uğur'un attığı golle puanını 31'e çıkaran ekibimiz gelecek hafta yine deplasmanda Turgutluspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.