CNN International O İddiayı Yalanladı:

Gündem 15.07.2013 - 21:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CNN International O İddiayı Yalanladı:

CNN International resmi twiter hesabından özür iddialarını yalanladı  CNN International'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Khosravi, dün Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la bir araya geldi.CNN International, AK Parti'nin Kazlıçeşme mitinginden bir kareyi “Türkiye’de hükümet karşıtı protestolar” alt yazısı ile internet sitesine koyduğu için özür dilediği iddia edilmişti. Bu bilgilerin yayılmasının ardından CNN International PR’ın resmi Twitter hesabından konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Tweette şu ifadeler yer aldı: “CNN, Türkiye yayınının arkasındadır. Yaptığımız tarafsız yayın için özür dilemedik ve dilemeyeceğiz.”

CNN International resmi twiter hesabından özür iddialarını yalanladı 

CNN International'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Khosravi, dün Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la bir araya geldi.

CNN International, AK Parti'nin Kazlıçeşme mitinginden bir kareyi “Türkiye’de hükümet karşıtı protestolar” alt yazısı ile internet sitesine koyduğu için özür dilediği iddia edilmişti. Bu bilgilerin yayılmasının ardından CNN International PR’ın resmi Twitter hesabından konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Tweette şu ifadeler yer aldı: “CNN, Türkiye yayınının arkasındadır. Yaptığımız tarafsız yayın için özür dilemedik ve dilemeyeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.