ÇOCUK KAÇIRMA TATBİKATI YAPILDI

Gündem 29.09.2018 - 13:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUK KAÇIRMA TATBİKATI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Çocuk servisinde gerçeğini aratmayan çocuk kaçırma tatbikatı gerçekleştirildi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde “Pembe Kod Tatbikatı” gerçekleştirildi. Acil Durum ve Afet Yönetim Birimi tarafından Çocuk Servisinde planlanan ve organize edilen “Pembe Kod(Çocuk-Bebek Kaçırma)” tatbikatı yapıldı. Hasta ve çalışan güvenliği sağlanıyor Heyecanlı anlara sahne olan tatbikata katılan hastane çalışanları gerçeğini aratmayacak derecede rol sergilediler. Acil Durum ve Afet Yönetimi tarafından belirlenen belli aralıklarla yapılan tatbikat ile hastane personellerinin acil durumlar karşısında hazır olması, hasta ve çalışan güvenliğinin sağlaması hedefleniyor.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Çocuk servisinde gerçeğini aratmayan çocuk kaçırma tatbikatı gerçekleştirildi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde “Pembe Kod Tatbikatı” gerçekleştirildi. Acil Durum ve Afet Yönetim Birimi tarafından Çocuk Servisinde planlanan ve organize edilen “Pembe Kod(Çocuk-Bebek Kaçırma)” tatbikatı yapıldı.

Hasta ve çalışan güvenliği sağlanıyor
Heyecanlı anlara sahne olan tatbikata katılan hastane çalışanları gerçeğini aratmayacak derecede rol sergilediler. Acil Durum ve Afet Yönetimi tarafından belirlenen belli aralıklarla yapılan tatbikat ile hastane personellerinin acil durumlar karşısında hazır olması, hasta ve çalışan güvenliğinin sağlaması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.