LASTİK İŞ

ÇOCUKLAR BAŞKANI TERLETTİ

Eğitim 19.04.2017 - 19:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR BAŞKANI TERLETTİ

Gölcük Piyalepaşa ve Rhinland Pfalz İlkokulu 4.sınıf öğrencileri Yerel Yönetimler konulu derslerinden dolayı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret ettiler. Öğrenciler Yerel Yönetimler ile ilgili Başkan Ellibeş'i adeta soru yağmuruna tuttular.

Gölcük Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette 4.sınıf öğrencileri ile birlikte Gölcük Piyalepaşa İlkokulu Müdürü Ali Demir ve sınıf öğretmeni Elif Yılmazsoy, Rhinland Pfalz  İlkokulu Müdürü Mehmet Çetin ve sınıf öğretmeni Neslihan Kadriye Uzuner katıldılar. Öğrenciler Yerel Yönetimler ile ilgili Başkan Ellibeş'i adeta soru yağmuruna tuttular. Başlıca sorulan sorulardan bir kaçı şöyle, Belediyelerimizin engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmaları var mı? Belediyeler çocuk parkı yapar mı ? Belediyelerin gelir kaynakları nelerdir ? Belediye Başkanı nasıl olunur ?  Belediyeler neyi yönetir gibi soruların dışında talep ve beklentileri içeren soruları da yöneltmeyi unutmadılar. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş miniklerden gelen her soruya onların anlayacağı dilde cevaplar verdi, talep ve beklentilerini de not alarak destek vereceklerini ifade ettiler. Neşeli ve doyurucu soru - cevaplar ile geçen ziyaret sonrası Başkan Ellibeş çocuklara ve davetlilere ikramda bulundu.
Gölcük Piyalepaşa ve Rhinland Pfalz İlkokulu 4.sınıf öğrencileri Yerel Yönetimler konulu derslerinden dolayı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i ziyaret ettiler. Öğrenciler Yerel Yönetimler ile ilgili Başkan Ellibeş'i adeta soru yağmuruna tuttular.

Gölcük Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette 4.sınıf öğrencileri ile birlikte Gölcük Piyalepaşa İlkokulu Müdürü Ali Demir ve sınıf öğretmeni Elif Yılmazsoy, Rhinland Pfalz  İlkokulu Müdürü Mehmet Çetin ve sınıf öğretmeni Neslihan Kadriye Uzuner katıldılar.
Öğrenciler Yerel Yönetimler ile ilgili Başkan Ellibeş'i adeta soru yağmuruna tuttular. Başlıca sorulan sorulardan bir kaçı şöyle, Belediyelerimizin engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmaları var mı? Belediyeler çocuk parkı yapar mı ? Belediyelerin gelir kaynakları nelerdir ? Belediye Başkanı nasıl olunur ?  Belediyeler neyi yönetir gibi soruların dışında talep ve beklentileri içeren soruları da yöneltmeyi unutmadılar.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş miniklerden gelen her soruya onların anlayacağı dilde cevaplar verdi, talep ve beklentilerini de not alarak destek vereceklerini ifade ettiler.
Neşeli ve doyurucu soru - cevaplar ile geçen ziyaret sonrası Başkan Ellibeş çocuklara ve davetlilere ikramda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.