LASTİK İŞ
ismail

ÇOCUKLAR BİLİM MÜZESİNİ GEZDİ

Eğitim 08.12.2017 - 11:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR BİLİM MÜZESİNİ GEZDİ

Gölcük Dumlupınar Ortaokulu öğrencileri, Kocaeli Bilim Merkezi ve SEKA Kağıt Müzesini gezdi.

Gölcük Dumlupınar Ortaokul bahçesinde düzenlenen uğurlama programına, Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Orhan Temiz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Mustafa Altıntaş, bu tür gezi programlarını önemsediklerini belirterek, "Değerli öğrencilerimiz bugün bilim merkezi ve kağıt müzesi gezisinde, birçok şeyden yararlanacağınızı biliyorum. Orada birçok buluşun ve etkinliğin, nasıl oluştuğunu göreceksiniz. Gelecekte bu buluşların ve icatların sizler için önemlidir. Sizler de yurttaşlık görevi için burada aldığınız örnekle, yeni buluşlar için çalışacaksınız. Biliyorsunuz teknoloji değişiyor, dijital çağa geldik. Okumalar ve çalışmalar kolaylaşıyor." ifadesini kullandı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de öğrencilere seslenerek, "Sevgili öğrencilerimiz öğreneceğiz, öğrendikçe vatanımıza ve milletimize faydalı olmaya gayret edeceğiz. Yarınlara daha güvenle bakmamız için bugün itibarıyla öğrenmek için çalışmalıyız. Bugün buradan bilim merkezine gideceksiniz. Bu sizin için önemli bir çalışmadır. Çünkü bilim merkezinde çok şeyleri görüp, öğreneceksiniz. Ben burada inanıyorum ki sizlerin orada gördükleriniz için daha farklı bir düşüncelere sahip olacaksınız." diye konuştu. Daha sonra ilçeden uğurlanan öğrenciler, Kocaeli Bilim Merkezi ve SEKA Kağıt Müzesi'ne gezdi.
Gölcük Dumlupınar Ortaokulu öğrencileri, Kocaeli Bilim Merkezi ve SEKA Kağıt Müzesini gezdi.


Gölcük Dumlupınar Ortaokul bahçesinde düzenlenen uğurlama programına, Kaymakam Mustafa AltıntaşGölcük Belediye Başkanı Mehmet EllibeşGölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Orhan Temiz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Mustafa Altıntaş, bu tür gezi programlarını önemsediklerini belirterek, "Değerli öğrencilerimiz bugün bilim merkezi ve kağıt müzesi gezisinde, birçok şeyden yararlanacağınızı biliyorum. Orada birçok buluşun ve etkinliğin, nasıl oluştuğunu göreceksiniz. Gelecekte bu buluşların ve icatların sizler için önemlidir. Sizler de yurttaşlık görevi için burada aldığınız örnekle, yeni buluşlar için çalışacaksınız. Biliyorsunuz teknoloji değişiyor, dijital çağa geldik. Okumalar ve çalışmalar kolaylaşıyor." ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de öğrencilere seslenerek, "Sevgili öğrencilerimiz öğreneceğiz, öğrendikçe vatanımıza ve milletimize faydalı olmaya gayret edeceğiz. Yarınlara daha güvenle bakmamız için bugün itibarıyla öğrenmek için çalışmalıyız. Bugün buradan bilim merkezine gideceksiniz. Bu sizin için önemli bir çalışmadır. Çünkü bilim merkezinde çok şeyleri görüp, öğreneceksiniz. Ben burada inanıyorum ki sizlerin orada gördükleriniz için daha farklı bir düşüncelere sahip olacaksınız." diye konuştu.

Daha sonra ilçeden uğurlanan öğrenciler, Kocaeli Bilim Merkezi ve SEKA Kağıt Müzesi'ne gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.