LASTİK İŞ
ismail

ÇOCUKLAR BOŞ VAKİT GEÇİRMESİN

03.08.2019 - 15:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR BOŞ VAKİT GEÇİRMESİN

Yaz aylarında Kur-an kursuna giden öğrenciler Kur-an-ı öğrenmesi için Gölcük Esnafı İsmail Ak cami ve Kur-an kurslarda Kur-an-ı Kerim hediye etti.

Yardım severliği ile ismini duyuran yardım konusunda çok aktif ve hareketli olan Gölcük Esnaflarından Şirin Berber sahibi İsmail Ak, geçtiğimiz günlerde Düzce'de yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren ve selden kayıp olan kişinin cesedinin bulunması için günler sonra yaptıkları çalışmaların içinde yer aldı. Bu çalışmaların kapsamında Gölcük Camilerinde kur-an kursunda başarılı olan öğrencilere hediye ve plaket verdi. Etkinliklerini sürdüren Gölcük Esnaf İsmail Ak, yaz aylarında Cami ve Kur-an kursuna giden öğrencilere yönelik Gölcük'te bulunan kur-an-ı Kerim olamayan kurs ve camilere kendi aldığı Kur- an-ı Kerimi cami ve kurslara hediye eden İsmail Ak şunları açıkladı. İsmail Ak; “buradaki asıl amacımız çocuklarımızın yaz aylarında boş vakitlerini eğitimle geçirmesini amaçladım. Bundan dolayı çocuklarımızın iyi yetişmesi için elimden gelen desteklerimi sağlayacağım” dedi. Fahri Haner
Yaz aylarında Kur-an kursuna giden öğrenciler Kur-an-ı öğrenmesi için Gölcük Esnafı İsmail Ak cami ve Kur-an kurslarda Kur-an-ı Kerim hediye etti.

Yardım severliği ile ismini duyuran yardım konusunda çok aktif ve hareketli olan Gölcük Esnaflarından Şirin Berber sahibi İsmail Ak, geçtiğimiz günlerde Düzce'de yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren ve selden kayıp olan kişinin cesedinin bulunması için günler sonra yaptıkları çalışmaların içinde yer aldı.

Bu çalışmaların kapsamında Gölcük Camilerinde kur-an kursunda başarılı olan öğrencilere hediye ve plaket verdi. Etkinliklerini sürdüren Gölcük Esnaf İsmail Ak, yaz aylarında Cami ve Kur-an kursuna giden öğrencilere yönelik Gölcük'te bulunan kur-an-ı Kerim olamayan kurs ve camilere kendi aldığı Kur- an-ı Kerimi cami ve kurslara hediye eden İsmail Ak şunları açıkladı. İsmail Ak; “buradaki asıl amacımız çocuklarımızın yaz aylarında boş vakitlerini eğitimle geçirmesini amaçladım. Bundan dolayı çocuklarımızın iyi yetişmesi için elimden gelen desteklerimi sağlayacağım” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.