LASTİK İŞ
ismail

ÇOCUKLAR ÇOK EĞLENDİ

22.05.2017 - 19:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR ÇOK EĞLENDİ

Kocaeli Üniversitesi, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi´nin birlikte yürüttüğü ´Gölcük Vizyon 2023´ '7. Uluslararası Seramik Sempozyumu' projesi kapsamında 'Çocuklar için El ile Seramik Şekillendirme' etkinliği yapıldı.

Değirmendere Çınarlık Meydanı'nda gerçekleşen etkinliğe, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu (MYO) Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü ve KOÜ Sempozyum Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Nermin Demirkol ve MYO öğrencileri katıldı. Çocuklar Çok Eğlendi Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu (MYO) Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü ve KOÜ Sempozyum Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol, 'Çocuklar için El ile Seramik Şekillendirme' etkinliğinin tamamen Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından yapıldığının altını çizerek konuşmasına başladı. '7. Uluslararası Seramik Sempozyumu'  çalışmalarında 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı olması münasebetiyle  çocukları da düşünerek bugünkü etkinliği organize ettiklerini belirten Yrd. Doç. Dr. Demirkol, 'Gölcük ve Değirmendere'den Çınarlık Meydanına gelen çocuklar, hem seramiği şekillendirdiler, hem de alçı kalıplar içeresine basarak seramikle oynama ve çamurunu tanıma fırsatı buldular' dedi. Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, 'Çocuklar için El İle Seramik Şekillendirme' etkinliğiyle yoğun bir üç saat geçirildiğini, etkinlikte yer alan çocukların çok yetenekli olduklarını vurguladı. Çocuklara da yaptıkları seramiklerin pişirilmemiş halde hediye edildiğini açıklayan Yrd. Doç. Dr. Demirkol, 'Çocuklara yaptıkları seramikleri evde ısıtıp yeniden seramik çamuruyla oynama fırsatını sağladık' dedi. Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, 'Çocuklar için El ile Seramik Şekillendirme' etkinliğinin çocuklar için çok eğlenceli ve sanatsal geçtiğini belirtti. Öğrenciler, 'Çalışma çocukların hayallerinde kurguladıkları şekillerin ortaya çıkmasında etkin rol oynadı' dedi. Öğrenciler, Çınarlık Meydanında yaptığımız etkinliğe, ailelerinde çocuklarıyla beraber katılması renk kattı yorumunda bulundu.  
Kocaeli Üniversitesi, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi´nin birlikte yürüttüğü ´Gölcük Vizyon 2023´ '7. Uluslararası Seramik Sempozyumu' projesi kapsamında 'Çocuklar için El ile Seramik Şekillendirme' etkinliği yapıldı.

Değirmendere Çınarlık Meydanı'nda gerçekleşen etkinliğe, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu (MYO) Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü ve KOÜ Sempozyum Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Nermin Demirkol ve MYO öğrencileri katıldı.
Çocuklar Çok Eğlendi
Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu (MYO) Seramik, Cam ve Çinicilik Program Koordinatörü ve KOÜ Sempozyum Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr.Nermin Demirkol, 'Çocuklar için El ile Seramik Şekillendirme' etkinliğinin tamamen Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından yapıldığının altını çizerek konuşmasına başladı. '7. Uluslararası Seramik Sempozyumu'  çalışmalarında 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı olması münasebetiyle  çocukları da düşünerek bugünkü etkinliği organize ettiklerini belirten Yrd. Doç. Dr. Demirkol, 'Gölcük ve Değirmendere'den Çınarlık Meydanına gelen çocuklar, hem seramiği şekillendirdiler, hem de alçı kalıplar içeresine basarak seramikle oynama ve çamurunu tanıma fırsatı buldular' dedi. Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, 'Çocuklar için El İle Seramik Şekillendirme' etkinliğiyle yoğun bir üç saat geçirildiğini, etkinlikte yer alan çocukların çok yetenekli olduklarını vurguladı. Çocuklara da yaptıkları seramiklerin pişirilmemiş halde hediye edildiğini açıklayan Yrd. Doç. Dr. Demirkol, 'Çocuklara yaptıkları seramikleri evde ısıtıp yeniden seramik çamuruyla oynama fırsatını sağladık' dedi.
Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, 'Çocuklar için El ile Seramik Şekillendirme' etkinliğinin çocuklar için çok eğlenceli ve sanatsal geçtiğini belirtti. Öğrenciler, 'Çalışma çocukların hayallerinde kurguladıkları şekillerin ortaya çıkmasında etkin rol oynadı' dedi. Öğrenciler, Çınarlık Meydanında yaptığımız etkinliğe, ailelerinde çocuklarıyla beraber katılması renk kattı yorumunda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.