LASTİK İŞ

ÇOCUKLAR DEPREMZEDELERE MEKTUP VE HEDİYE GÖNDERDİ

30.01.2020 - 12:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR DEPREMZEDELERE MEKTUP VE HEDİYE GÖNDERDİ

Malatya ve Elazığ ilimizde meydana gelen 6,8 lik depremde yardımlar devam ederken, bu kapsamda Gölcük Pirireis ilkokulu 2. Sınıf öğrencileri destek oldular.

Gölcük Belediyesi’nin Elazığ ve Malatya’ya başlattığı yardım kampanyasına minik yürekler destek verdi. Malatya ve Elazığ’da meydana gelen 6,8 depreminde zarar gören depremzede vatandaşlarına Gölcük Belediyesi ısınma, giyim, temizlik ve benzeri yardım kampanyasını başlattı. . Bu kapsamda duyarlılık gösteren Gölcük Pirireis İlkokulu 2-F sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Sümeyye Çakmak ve velileri ile Elazığ ve Malatya’daki akranlarına hediyeler ve mektup yolladılar. Öğrenciler topladığı yardımı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'e teslim ettiler. Başkan Sezer çocukların duyarlılığından dolayı teşekkür etti.   Fahri Haner
Malatya ve Elazığ ilimizde meydana gelen 6,8 lik depremde yardımlar devam ederken, bu kapsamda Gölcük Pirireis ilkokulu 2. Sınıf öğrencileri destek oldular.

Gölcük Belediyesi’nin Elazığ ve Malatya’ya başlattığı yardım kampanyasına minik yürekler destek verdi. Malatya ve Elazığ’da meydana gelen 6,8 depreminde zarar gören depremzede vatandaşlarına Gölcük Belediyesi ısınma, giyim, temizlik ve benzeri yardım kampanyasını başlattı. . Bu kapsamda duyarlılık gösteren Gölcük Pirireis İlkokulu 2-F sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Sümeyye Çakmak ve velileri ile Elazığ ve Malatya’daki akranlarına hediyeler ve mektup yolladılar. Öğrenciler topladığı yardımı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'e teslim ettiler. Başkan Sezer çocukların duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.