LASTİK İŞ

ÇOCUKLAR EYLEM YAPTI

Gündem 07.08.2019 - 12:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR EYLEM YAPTI

Gölcük'te mahalle sakinleri bir aracın küçük çocuğa çarparak yaralanmasına neden olması üzerine yola kasis yapılması için eylem yaptı

Halıdere’de çocuklar yetkilileri uyarmak için KASİS OLDULAR İlçemize bağlı Halıdere’de geçtiğimiz hafta meydana gelen küçük çocuğa araba çarpması kazasının ardından Halıdere’li Gençler öncülüğünde eylem yapıldı. Geçtiğimiz akşam Halıdere Sahili’nde gerçekleştirilen eyleme birçok vatandaş destek verdi. Çocuklar Yetkilileri uyarmak için kasis oldular. Birçok vatandaş destek verdi Halıdere’liler yaşanan bu kazanın ardından yetkililerden yola kasis konulmasını istemişlerdi. Halıderelilerin bu isteği ise yetkililer tarafından kabul edilmediği iddia edildi. Bir daha aynı kazaların olmaması için geçtiğimiz akşam Halıdereli Gençler öncülüğünde eylem gerçekleştirildi. Eyleme birçok vatandaş katılım sağlarken, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu da bu duruma sessiz kalmadı ve Halıderelilere kasis yapılacağı sözünü verdi. Yola kasis yapılmasını istediler Mahalle sakinleri yetkililere yola kasis konulmasını istediler ancak kimse sesini çıkarmayınca mahalledeki küçük çocuklar 5 dakikalık eylem yaptılar, kaza yerinden çarşı merkezine kadar yürüyen küçük çocuklar yetkililere seslendiler ve yola kasis yapılmasını istediler. Ormancıoğlu, Halıderelilerin yanında yer aldı Halıdere’de küçük çocukların kasis yapılması için yaptıkları 5 dakikalık eylemi Gölcük Belediye Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu sessiz kalmadı ve Halıdere’ye giderek burada vatandaşlar ve muhtarlarla görüştü sorunu dinledikten sonra kasisin yapılacağı sözünü verdi.   Kasis için aldığımız cevap bile Halıderemize karşı görüşü ve düşünceyi öne seriyor Halıdereliler adına konuşma yapan Mehmet Eraydın, şunları dile getirdi: “Geçtiğimiz Hafta yaşanan talihsiz olayı sizlere aktarmıştık. Maalesef en fazla 30 km hızla  gidilmesi gereken yerde, hızla gecen araçlardan artık çok yorulduk. Ya bir kasis ya da bu hızı kesecek önlemler alınmasını istiyoruz. Bizler canımızın yanmasından, sesimizin duyulmamasından artık çok yorulduk. Ama bir kasise aldığımız cevap bile Halıderemize karşı görüşü ve düşünceyi öne seriyor. Biz artık üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz. Biz sahipsizliğimizi haykırmak için bir ve beraber olmak için toplanacağız. Bu toplanmalarımız ilk değil sonda olmayacak artık bizleri sürekli birlik ve topluluk halinde göreceksiniz daha çok işimiz var yolumuz uzun. Bu Akşam bizleri yalnız bırakmayan Halıdereli Güzel insanlara çocuklarımıza Halıderesporumuzun minik yüreklerine sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler.
Gölcük'te mahalle sakinleri bir aracın küçük çocuğa çarparak yaralanmasına neden olması üzerine yola kasis yapılması için eylem yaptı

Halıdere’de çocuklar yetkilileri uyarmak için

KASİS OLDULAR

İlçemize bağlı Halıdere’de geçtiğimiz hafta meydana gelen küçük çocuğa araba çarpması kazasının ardından Halıdere’li Gençler öncülüğünde eylem yapıldı. Geçtiğimiz akşam Halıdere Sahili’nde gerçekleştirilen eyleme birçok vatandaş destek verdi. Çocuklar Yetkilileri uyarmak için kasis oldular.

Birçok vatandaş destek verdi

Halıdere’liler yaşanan bu kazanın ardından yetkililerden yola kasis konulmasını istemişlerdi. Halıderelilerin bu isteği ise yetkililer tarafından kabul edilmediği iddia edildi. Bir daha aynı kazaların olmaması için geçtiğimiz akşam Halıdereli Gençler öncülüğünde eylem gerçekleştirildi. Eyleme birçok vatandaş katılım sağlarken, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu da bu duruma sessiz kalmadı ve Halıderelilere kasis yapılacağı sözünü verdi.

Yola kasis yapılmasını istediler

Mahalle sakinleri yetkililere yola kasis konulmasını istediler ancak kimse sesini çıkarmayınca mahalledeki küçük çocuklar 5 dakikalık eylem yaptılar, kaza yerinden çarşı merkezine kadar yürüyen küçük çocuklar yetkililere seslendiler ve yola kasis yapılmasını istediler.

Ormancıoğlu, Halıderelilerin yanında yer aldı

Halıdere’de küçük çocukların kasis yapılması için yaptıkları 5 dakikalık eylemi Gölcük Belediye Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu sessiz kalmadı ve Halıdere’ye giderek burada vatandaşlar ve muhtarlarla görüştü sorunu dinledikten sonra kasisin yapılacağı sözünü verdi.

 

Kasis için aldığımız cevap bile Halıderemize karşı görüşü ve düşünceyi öne seriyor

Halıdereliler adına konuşma yapan Mehmet Eraydın, şunları dile getirdi: “Geçtiğimiz Hafta yaşanan talihsiz olayı sizlere aktarmıştık. Maalesef en fazla 30 km hızla  gidilmesi gereken yerde, hızla gecen araçlardan artık çok yorulduk. Ya bir kasis ya da bu hızı kesecek önlemler alınmasını istiyoruz. Bizler canımızın yanmasından, sesimizin duyulmamasından artık çok yorulduk. Ama bir kasise aldığımız cevap bile Halıderemize karşı görüşü ve düşünceyi öne seriyor. Biz artık üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz. Biz sahipsizliğimizi haykırmak için bir ve beraber olmak için toplanacağız. Bu toplanmalarımız ilk değil sonda olmayacak artık bizleri sürekli birlik ve topluluk halinde göreceksiniz daha çok işimiz var yolumuz uzun. Bu Akşam bizleri yalnız bırakmayan Halıdereli Güzel insanlara çocuklarımıza Halıderesporumuzun minik yüreklerine sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.