LASTİK İŞ

ÇOCUKLAR KENDİ RESİMLERİNİ SERGİLEDİLER

16.10.2019 - 17:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR KENDİ RESİMLERİNİ SERGİLEDİLER

Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evlerinde yaşayan çocuklar yıl içerisinde yaptıkları karakalem, Yağlıboya, pastel boya ve ahşap boyama resimleri sergilediler.

Bu yıl 3. nü sergileyen Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evlerinde yaşayan çocuklar bu yıl 40 tane resim ve ahşap boyama yaptılar. Yapılan eserleri Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evi sitesi müdürü Mehmet Akpınar tarafından Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde sergi programını düzenlediler. Düzenlenen sergi programına Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcü Kaymakam yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Halk Eğitim Müdürü Orhan Temiz, Gölcük Nüfus Müdürü Aysun Dinç, Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evi sitesi Müdürü Mehmet Akpınar, Gölcük Muhtarlar Derneği başkanı Bilge Saral ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar. Açılış öncesi kısa bir açıklama yapan Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evi sitesi müdürü Ahmet Akpınar; “bu yıl 3. olan resim sergimizi burada açtık. Öğrencilerimiz yıl içerisinde resim öğretmenimiz Ferhat Kır nezaretinde karakalem, Yağlıboya, pastel boya ve ahşap boyama çalışmalarını yaptılar. Buradaki asıl amaç sanatsal yapılan çalışmaları görsel olarak zekalarını geliştirmek amacıyla bu çalışmaları devam ettiriyoruz. Öğrencilerimiz başarılı bir çalışmalar yaptılar. Burada 40 resim var. Ayreten, ahşap boyama çalışmaları vardır” dedi. Ardından sergi programına gelen çocuklarla birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdiler. Açılış sonrası yapılan resimler tek, tek gezildi. Sergi bir gün açık kalacak. Fahri Haner 
Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evlerinde yaşayan çocuklar yıl içerisinde yaptıkları karakalem, Yağlıboya, pastel boya ve ahşap boyama resimleri sergilediler.

Bu yıl 3. nü sergileyen Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evlerinde yaşayan çocuklar bu yıl 40 tane resim ve ahşap boyama yaptılar. Yapılan eserleri Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evi sitesi müdürü Mehmet Akpınar tarafından Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde sergi programını düzenlediler. Düzenlenen sergi programına Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcü Kaymakam yazı işleri müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Halk Eğitim Müdürü Orhan Temiz, Gölcük Nüfus Müdürü Aysun Dinç, Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evi sitesi Müdürü Mehmet Akpınar, Gölcük Muhtarlar Derneği başkanı Bilge Saral ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar.

Açılış öncesi kısa bir açıklama yapan Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evi sitesi müdürü Ahmet Akpınar; “bu yıl 3. olan resim sergimizi burada açtık. Öğrencilerimiz yıl içerisinde resim öğretmenimiz Ferhat Kır nezaretinde karakalem, Yağlıboya, pastel boya ve ahşap boyama çalışmalarını yaptılar. Buradaki asıl amaç sanatsal yapılan çalışmaları görsel olarak zekalarını geliştirmek amacıyla bu çalışmaları devam ettiriyoruz. Öğrencilerimiz başarılı bir çalışmalar yaptılar. Burada 40 resim var. Ayreten, ahşap boyama çalışmaları vardır” dedi. Ardından sergi programına gelen çocuklarla birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdiler. Açılış sonrası yapılan resimler tek, tek gezildi. Sergi bir gün açık kalacak.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.