LASTİK İŞ

ÇOCUKLAR PAZARCI OLDU

Eğitim 22.05.2017 - 19:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR PAZARCI OLDU

Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası tarafından yeni bir ilke imza atarak, okul bahçesinde eğitime Destek olarak okul bahçesinde pazar dezgahsını açtılar. Akşama kadar devam eden pazar tezgahın geliri tamamı okula bağışlanacaktır

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi eğitime Destek amaçlı olarak Gölcük Değirmendere Müfit Saner İlkokul bahçesinde Pazar Dezgahını törenle açtılar. Açılışa Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük  Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, AK Parti ilçe başkanı İdris Alp, AK Parti il başkan Yardımcısı Orhan Barış ve davetliler katılım sağladılar. Gölcükte 1994 yılında Kurulan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası ilçemizde birçok hizmetler Yaptı. Son hizmetlerinde en büyüğü olan Eğitime Katkı amaçlı Gölcük Değirmendere Müfit Saner İlkoukulu bahçesinde Pazar tezgahsını kurdular. Kurulan pazar tezgahındaki ürünlerin tüm bedeli okula bağışlanacaktır. Okul bahçesinde gün boyu süren pazarda akşam toplanan paralar okula bağışlanacaktır.   Konuyla ilgili bilgi veren Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “bu uygulam bir ilk oldu. Değerler eğitim kapsamında gerçekleşen bu etkinlik ilçemizde bir ilke imzasını attı. Bizim burada pazarcılar oadasında ortaklaşa yaptığımız bir çalışma . Buradaki amaç çocuklarımıza pazarcılık ruhunu yaşatmak ve öğretmektir. Bu etkinliğe hepimizin katılması ile güzel bir hava oluştu. Biz hep birlikte güzeliz. Burada akşama kadar süren bu etkinliğin tüm geliri okulumuza bağışlanacaktır. Ben burada katkı sağlayan her kese teşekkür edrrim” dedi.   Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “biz pazarcılar olarak hergün sokaklarda pazarcılar olarak her gün sokaklarda tezga açıyoruz. Bu demek değildirki sosyal hayattan gei kalmaktır. Bizim için en önemli olan eğitime destek vermek için bir etkinlik yapmaya karar verdik. Verdiğimiz bu karar üzerine bu gün burada okulumuzda okulumuzun yararına okul bahçesinde tezgah kurduk . Bu kurulan tezgahın bütün geliri okulumuza ait olacaktır. Buradaki amaç öncelikle öğrencilerimize pazarcıların zor şartlarında para kazandığını öğretmek ve bu kazanılan para en değerli yerlere harcamaktır. Bunun dışında eğitime katkı sağlamak için bu etkinliği gerçekleştirdik” dedi.
Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası tarafından yeni bir ilke imza atarak, okul bahçesinde eğitime Destek olarak okul bahçesinde pazar dezgahsını açtılar. Akşama kadar devam eden pazar tezgahın geliri tamamı okula bağışlanacaktır

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi eğitime Destek amaçlı olarak Gölcük Değirmendere Müfit Saner İlkokul bahçesinde Pazar Dezgahını törenle açtılar. Açılışa Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük  Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, AK Parti ilçe başkanı İdris Alp, AK Parti il başkan Yardımcısı Orhan Barış ve davetliler katılım sağladılar. Gölcükte 1994 yılında Kurulan Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası ilçemizde birçok hizmetler Yaptı. Son hizmetlerinde en büyüğü olan Eğitime Katkı amaçlı Gölcük Değirmendere Müfit Saner İlkoukulu bahçesinde Pazar tezgahsını kurdular. Kurulan pazar tezgahındaki ürünlerin tüm bedeli okula bağışlanacaktır. Okul bahçesinde gün boyu süren pazarda akşam toplanan paralar okula bağışlanacaktır.
 
Konuyla ilgili bilgi veren Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “bu uygulam bir ilk oldu. Değerler eğitim kapsamında gerçekleşen bu etkinlik ilçemizde bir ilke imzasını attı. Bizim burada pazarcılar oadasında ortaklaşa yaptığımız bir çalışma . Buradaki amaç çocuklarımıza pazarcılık ruhunu yaşatmak ve öğretmektir. Bu etkinliğe hepimizin katılması ile güzel bir hava oluştu. Biz hep birlikte güzeliz. Burada akşama kadar süren bu etkinliğin tüm geliri okulumuza bağışlanacaktır. Ben burada katkı sağlayan her kese teşekkür edrrim” dedi.
 
Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer; “biz pazarcılar olarak hergün sokaklarda pazarcılar olarak her gün sokaklarda tezga açıyoruz. Bu demek değildirki sosyal hayattan gei kalmaktır. Bizim için en önemli olan eğitime destek vermek için bir etkinlik yapmaya karar verdik. Verdiğimiz bu karar üzerine bu gün burada okulumuzda okulumuzun yararına okul bahçesinde tezgah kurduk . Bu kurulan tezgahın bütün geliri okulumuza ait olacaktır. Buradaki amaç öncelikle öğrencilerimize pazarcıların zor şartlarında para kazandığını öğretmek ve bu kazanılan para en değerli yerlere harcamaktır. Bunun dışında eğitime katkı sağlamak için bu etkinliği gerçekleştirdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.