ÇOCUKLAR POLİS BAYRAMINI KUTLADI

Gündem 09.04.2019 - 14:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR POLİS BAYRAMINI KUTLADI

05- 10 Nisan Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 173 yılı dönümü kapsamında Gölcük Şirinköy anaokulu minikleri Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’i makamında ziyaret ederek polis gününü kutladılar.

Değerler eğitimi kapsamında etkinlik düzenleyen Gölcük Şirinköy Anaokulu 05- 10 Nisan Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 173 yılı dönümü dolayısı ile anaokulu Müdürü Fatma Köroğlu, sınıf öğretmenleri Gamze Eroğlu, okul velisi Hanife Perçin ve minik öğrencilerle birlikte Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’i Makamında ziyaret ederek Gününü kutladılar. Ziyarette konuşan okul müdürü Fatma Köroğlu; “05- 10 Nisan Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 173 yılı dönümüdür. Bizde değerler eğitimi kapsamında yaptığımız etkinliğimizde bizim ve tüm ülkemizin huzur ve güven içinde yaşamamızı sağlayan tüm polislerimizin bu önemli gününü kutlamak için buradayız. Burada çocuklarımızın polis teşkilatımızın nasıl çalıştıkları, halkımıza nasıl bir güvence verdiğini sizlerden öğrenmesi çok önemlidir. Polis teşkilatı bizim önemli değerlerimizden biridir.   Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir; “öncelikle sizlerin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın burada bizleri ziyaret etmeleri bizleri mutlu ettiler. Biz polis teşkilatı olarak bizim önceliğimiz halkımızın huzur, güven, Can ve Mal güvenliğini sağlamak için çalışmalarımızı en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Huzuru bozmak isteyen kötü insanların karşısında oluruz. Biz bu çalışmayı yaparken halkımızda polis teşkilatımıza destek olmasını bekliyoruz. Olası bir durumda hemen 155 ihbar hattını arayarak bilgi verilmesi çok önemlidir” şeklinde konuştu. Bu konuşmalarının ardından sonra çocuklar Emniyet müdürlüğünde bulunan tüm birimleri ziyaret ederek ve bu birimde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.   Fahri Haner   
05- 10 Nisan Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 173 yılı dönümü kapsamında Gölcük Şirinköy anaokulu minikleri Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’i makamında ziyaret ederek polis gününü kutladılar.

Değerler eğitimi kapsamında etkinlik düzenleyen Gölcük Şirinköy Anaokulu 05- 10 Nisan Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 173 yılı dönümü dolayısı ile anaokulu Müdürü Fatma Köroğlu, sınıf öğretmenleri Gamze Eroğlu, okul velisi Hanife Perçin ve minik öğrencilerle birlikte Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir’i Makamında ziyaret ederek Gününü kutladılar. Ziyarette konuşan okul müdürü Fatma Köroğlu; “05- 10 Nisan Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 173 yılı dönümüdür. Bizde değerler eğitimi kapsamında yaptığımız etkinliğimizde bizim ve tüm ülkemizin huzur ve güven içinde yaşamamızı sağlayan tüm polislerimizin bu önemli gününü kutlamak için buradayız. Burada çocuklarımızın polis teşkilatımızın nasıl çalıştıkları, halkımıza nasıl bir güvence verdiğini sizlerden öğrenmesi çok önemlidir. Polis teşkilatı bizim önemli değerlerimizden biridir.

 

Gölcük Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir; “öncelikle sizlerin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın burada bizleri ziyaret etmeleri bizleri mutlu ettiler. Biz polis teşkilatı olarak bizim önceliğimiz halkımızın huzur, güven, Can ve Mal güvenliğini sağlamak için çalışmalarımızı en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Huzuru bozmak isteyen kötü insanların karşısında oluruz. Biz bu çalışmayı yaparken halkımızda polis teşkilatımıza destek olmasını bekliyoruz. Olası bir durumda hemen 155 ihbar hattını arayarak bilgi verilmesi çok önemlidir” şeklinde konuştu. Bu konuşmalarının ardından sonra çocuklar Emniyet müdürlüğünde bulunan tüm birimleri ziyaret ederek ve bu birimde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

 

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.