LASTİK İŞ

ÇOCUKLAR ŞENLİKTE EĞLENDİ

Eğitim 26.05.2017 - 09:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR ŞENLİKTE EĞLENDİ

Gölcük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Goncagüller Anaokulun da düzenlediği Okul Öncesi Eğitim Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar şenlikte, yüz boyama, maskotlar ve şişme oyun alanlarına büyük ilgi gösterdi. Alanda okulları tanıtmak ve geri dönüşümü öğretmek amacıyla stantlar açıldı. Etkinlikte sahne alan minikler yaptıkları gösterilerle izleyicilerden tam not aldı.

Gölcük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Goncagüller Anaokulun da düzenlediği Okul Öncesi Eğitim Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.  Çocuklar şenlikte, yüz boyama, maskotlar ve şişme oyun alanlarına büyük ilgi gösterdi. Alanda okulları tanıtmak ve geri dönüşümü öğretmek amacıyla stantlar açıldı. Etkinlikte sahne alan minikler yaptıkları gösterilerle izleyicilerden tam not aldı. Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen şenliğe, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, veliler ve çok sayıda minik öğrenci katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Çocuklarımızın eğitime olan ilgi ve alakasının arttırılması noktasında her türlü imkanı çocuklarımıza sunuyoruz. Okul öncesi Eğitim Şenliği adı altında yapılan bu organizasyonu çok önemli buluyorum. Bu şenlikler okuma ve eğitime küçük yaşta başlamasının ne derece güzel sonuçlar verdiğini gösteriyor" dedi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise okul öncesi eğitime önem verdiklerini belirterek, "Eğitimin temeli ne kadar sağlam olursa, gelecekte ülkemiz adına gençlerimiz adımlarını çok daha bilinçli atacaktır dedi. Gölcük'te çocukların yetişmesi için bütün kurumlarla birlikte çalışıldığına dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ise, "Önümüzdeki yıllarda okul öncesi eğitim oranını daha da yukarılara çıkartacağız" dedi.  
Gölcük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Goncagüller Anaokulun da düzenlediği Okul Öncesi Eğitim Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar şenlikte, yüz boyama, maskotlar ve şişme oyun alanlarına büyük ilgi gösterdi. Alanda okulları tanıtmak ve geri dönüşümü öğretmek amacıyla stantlar açıldı. Etkinlikte sahne alan minikler yaptıkları gösterilerle izleyicilerden tam not aldı.

Gölcük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Goncagüller Anaokulun da düzenlediği Okul Öncesi Eğitim Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. 
Çocuklar şenlikte, yüz boyama, maskotlar ve şişme oyun alanlarına büyük ilgi gösterdi. Alanda okulları tanıtmak ve geri dönüşümü öğretmek amacıyla stantlar açıldı. Etkinlikte sahne alan minikler yaptıkları gösterilerle izleyicilerden tam not aldı.
Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen şenliğe, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, veliler ve çok sayıda minik öğrenci katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Çocuklarımızın eğitime olan ilgi ve alakasının arttırılması noktasında her türlü imkanı çocuklarımıza sunuyoruz. Okul öncesi Eğitim Şenliği adı altında yapılan bu organizasyonu çok önemli buluyorum. Bu şenlikler okuma ve eğitime küçük yaşta başlamasının ne derece güzel sonuçlar verdiğini gösteriyor" dedi.
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise okul öncesi eğitime önem verdiklerini belirterek, "Eğitimin temeli ne kadar sağlam olursa, gelecekte ülkemiz adına gençlerimiz adımlarını çok daha bilinçli atacaktır dedi. Gölcük'te çocukların yetişmesi için bütün kurumlarla birlikte çalışıldığına dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ise, "Önümüzdeki yıllarda okul öncesi eğitim oranını daha da yukarılara çıkartacağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.