LASTİK İŞ

ÇOCUKLAR TARIM ÜRÜNLERİNİ TANIDI

Eğitim 26.12.2019 - 18:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR TARIM ÜRÜNLERİNİ TANIDI

Gölcük Saraylı İlkokulu yerli malı haftası dolayısı ile velilere ihracat yapılan tarım ürünleri standa koyarak tanıttı.

Yerli malı haftası kapsamında Gölcük Saraylı İlkokulu okul binasında yerli malı haftasını kutlama programını düzenledi. Kutlama programına okul velileri eksiksiz katılım sağladılar. Yerli Malı Haftası'nı şenlik havasında kutlayan öğrenciler öncelikle stantlara ihracat edilen tarım ürünlerini stantlara koydular. Stantlardaki tarım ürünleri okulun 495 velisi ilgiyle izlediler. Ürün tanıtımı ardından öğrenciler yerli malı ile ilgili şiirler okudular.  Yerli malı etkinlik haftası ile ilgili konuşma yapan okul müdürü Mehmet Hafız Arvas; “her yıl olduğu gibi öğrencilerimize bu yılda yerli malının önemini anlatmak ve tanıtmak için okulumuzda yerli malı etkinliklerini düzenledik. Yerli malı ülkemizde kendimiz yetiştirdiğimiz ürünlerdir. Bizim yetiştirdiğimiz bu ürünlere sahip çıkmak ve kendi ürünlerimizi tüketmek çok önemlidir. Bu kapsamda bizde burada öğrencilerimize yerli malı olarak tarım ürünlerimizi tanıtıyoruz. Bu gün stantlarımıza buluna tüm ürünler yerli malıdır. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Fahri Haner
Gölcük Saraylı İlkokulu yerli malı haftası dolayısı ile velilere ihracat yapılan tarım ürünleri standa koyarak tanıttı.

Yerli malı haftası kapsamında Gölcük Saraylı İlkokulu okul binasında yerli malı haftasını kutlama programını düzenledi. Kutlama programına okul velileri eksiksiz katılım sağladılar. Yerli Malı Haftası'nı şenlik havasında kutlayan öğrenciler öncelikle stantlara ihracat edilen tarım ürünlerini stantlara koydular. Stantlardaki tarım ürünleri okulun 495 velisi ilgiyle izlediler. Ürün tanıtımı ardından öğrenciler yerli malı ile ilgili şiirler okudular. 
Yerli malı etkinlik haftası ile ilgili konuşma yapan okul müdürü Mehmet Hafız Arvas; “her yıl olduğu gibi öğrencilerimize bu yılda yerli malının önemini anlatmak ve tanıtmak için okulumuzda yerli malı etkinliklerini düzenledik. Yerli malı ülkemizde kendimiz yetiştirdiğimiz ürünlerdir. Bizim yetiştirdiğimiz bu ürünlere sahip çıkmak ve kendi ürünlerimizi tüketmek çok önemlidir. Bu kapsamda bizde burada öğrencilerimize yerli malı olarak tarım ürünlerimizi tanıtıyoruz. Bu gün stantlarımıza buluna tüm ürünler yerli malıdır. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.