LASTİK İŞ

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN

13.09.2017 - 11:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN

Gerçekleştirdiği birçok yardım kampanyası ile vatandaşların takdirini kazanan Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım kampanyası başlattığını belirtti.

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, okula başlayacak öğrenciler için kampanya başlatacağını ifade etti. Muhtar Zaim, ‘Hayırsever vatandaşlarımızın okula başlayacak öğrenciler için desteklerini bekliyorum’ dedi. Zaim, “Kardeş köy belirledim” Gerçekleştirdiği birçok yardım kampanyası ile vatandaşların takdirini kazanan Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim,  yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım kampanyası başlattığını belirtti. Muhtar Zaim, yardım kampanyası hakkında şunları dile getirdi: “Bu senede öğrencilerimiz için yardım kampanyası başlatıyorum. Bir kardeş köy belirledim. Hayırsever vatandaşlarımızdan kırtasiye malzemeleri, atkı, bere, eldiven, mont kampanyamıza desteklerini bekliyorum. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla bu yıl da çocuklarımız üşümesin. El birliğince onlara destek olalım” dedi.
Gerçekleştirdiği birçok yardım kampanyası ile vatandaşların takdirini kazanan Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım kampanyası başlattığını belirtti.

Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, okula başlayacak öğrenciler için kampanya başlatacağını ifade etti. Muhtar Zaim, ‘Hayırsever vatandaşlarımızın okula başlayacak öğrenciler için desteklerini bekliyorum’ dedi.
Zaim, “Kardeş köy belirledim”
Gerçekleştirdiği birçok yardım kampanyası ile vatandaşların takdirini kazanan Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim,  yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım kampanyası başlattığını belirtti. Muhtar Zaim, yardım kampanyası hakkında şunları dile getirdi: “Bu senede öğrencilerimiz için yardım kampanyası başlatıyorum. Bir kardeş köy belirledim. Hayırsever vatandaşlarımızdan kırtasiye malzemeleri, atkı, bere, eldiven, mont kampanyamıza desteklerini bekliyorum. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla bu yıl da çocuklarımız üşümesin. El birliğince onlara destek olalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.