LASTİK İŞ
ismail

ÇOCUKLAR YALNIZ DEĞİL

29.11.2016 - 08:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLAR YALNIZ DEĞİL

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla, Gölcük Necat Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu ve yöneticiler yalnız olmadıklarını göstermek için Karamürsel Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Sevgi Evleri Çocuk Yuvasındaki çocukları ziyaret etti.

Çocuk dünyadır, dünyanın devamıdır, dünyanın kendisidir. Hayat çocukların üzerine kuruludur. Çocuk hakları evrensel bir kavramdır ve tüm çocukları kapsar. Dili, dini, rengi, ırkı ne olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün çocuklar aynı haklara sahiptir. İnsan hakları temelde doğumla birlikte kazanıldığına göre çocuk hakları da dünyaya gelmekle beraber başlar ve devam eder. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla, Gölcük Necat Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Şenol Yıldız, Uz. Dr. Ozan Kızılırmak, Op. Dr. Ayten Başak Kılıç, İletişim Asistanı Gülşah Taştan ve Sosyal Hizmet Uzmanı Ergin Damat’ dan oluşan ekip tarafından yalnız olmadıklarını göstermek için Karamürsel Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Sevgi Evleri Çocuk Yuvasındaki çocukları ziyaret etti.  Çocuk Yuvasında bulunan 0-6 yaş arasındaki çocuklarımızı ziyaret eden hastane idaresi, doktorları ve diğer sağlık personelleri onlara hediyeler dağıtarak, oyunlar oynadılar.  Hastane idaresi, doktorlar ve diğer sağlık personelinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten Çocuk Yuvası idaresi ziyaret için teşekkür etti.
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla, Gölcük Necat Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu ve yöneticiler yalnız olmadıklarını göstermek için Karamürsel Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Sevgi Evleri Çocuk Yuvasındaki çocukları ziyaret etti.


Çocuk dünyadır, dünyanın devamıdır, dünyanın kendisidir. Hayat çocukların üzerine kuruludur. Çocuk hakları evrensel bir kavramdır ve tüm çocukları kapsar. Dili, dini, rengi, ırkı ne olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün çocuklar aynı haklara sahiptir. İnsan hakları temelde doğumla birlikte kazanıldığına göre çocuk hakları da dünyaya gelmekle beraber başlar ve devam eder.
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla, Gölcük Necat Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu, İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Şenol Yıldız, Uz. Dr. Ozan Kızılırmak, Op. Dr. Ayten Başak Kılıç, İletişim Asistanı Gülşah Taştan ve Sosyal Hizmet Uzmanı Ergin Damat’ dan oluşan ekip tarafından yalnız olmadıklarını göstermek için Karamürsel Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Sevgi Evleri Çocuk Yuvasındaki çocukları ziyaret etti. 
Çocuk Yuvasında bulunan 0-6 yaş arasındaki çocuklarımızı ziyaret eden hastane idaresi, doktorları ve diğer sağlık personelleri onlara hediyeler dağıtarak, oyunlar oynadılar. 
Hastane idaresi, doktorlar ve diğer sağlık personelinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten Çocuk Yuvası idaresi ziyaret için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.