ÇOCUKLARIN CANI YANMAYACAK

Sağlık 19.12.2017 - 15:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLARIN CANI YANMAYACAK

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yenilikler devam ediyor. Son teknoloji ürünü Damar Bulma cihazı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde kullanılmaya başlanıldı.

Damar bulma cihazı, sağlık çalışanlarının hızlıca damar bulmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış, tıbbi bir cihazdır. Her yaşta, her kiloda ve her ten rengindeki hastada kullanıma uygun olan cihaz özel bir ışıkla damarın nerede ve ne kadar derinlikte olduğunu göstermektedir. Cihazın hareketli kolları ve tekerlekleri sayesinde, her durumdaki hastaya, hastayı hareket ettirmeye gerek kalmadan her serviste rahatlıkla kullanılabilir. Bu sayede bebeklerin ve çocuklarında canı yanmamış olacak. Damar bulucu sağlık çalışanlarımıza ve hastalarımıza sağlayacağı avantajlarla verilen sağlık hizmetlerinde kolaylık sağlayacaktır.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yenilikler devam ediyor. Son teknoloji ürünü Damar Bulma cihazı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde kullanılmaya başlanıldı.

Damar bulma cihazı, sağlık çalışanlarının hızlıca damar bulmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış, tıbbi bir cihazdır. Her yaşta, her kiloda ve her ten rengindeki hastada kullanıma uygun olan cihaz özel bir ışıkla damarın nerede ve ne kadar derinlikte olduğunu göstermektedir. Cihazın hareketli kolları ve tekerlekleri sayesinde, her durumdaki hastaya, hastayı hareket ettirmeye gerek kalmadan her serviste rahatlıkla kullanılabilir. Bu sayede bebeklerin ve çocuklarında canı yanmamış olacak.
Damar bulucu sağlık çalışanlarımıza ve hastalarımıza sağlayacağı avantajlarla verilen sağlık hizmetlerinde kolaylık sağlayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.