LASTİK İŞ
ismail

ÇOCUKLARIN SEVGİLİSİ BETÜL KARAKAYA HOCA

Eğitim 13.10.2017 - 08:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLARIN SEVGİLİSİ BETÜL KARAKAYA HOCA

Zaman zaman, ilçemizde bulunan özel okulların etkinliklerini ve güzel anılarını, Mantar Pano Köşesinde paylaşarak, elimizden geldiğince hem o kurumu, hem de çocukları onore ve mutlu etmeye çalışıyoruz.  Bu özel okullarımızdan birisi de, Gölcük Ana Kucağı Kreşi ve Çocuk Kulübü. Donanma Caddesi B Kapı karşısında, 2 yıldır ilçemizdeki minik çocukları okula hazırlayan ve hayata dair eğitimleri veren Gölcük Ana Kucağı Kreşi ve Çocuk Kulübü, kadrosuyla da, diğer rakiplerine gözdağı veriyor.   Gölcük'te en güvenilir kreşlerden birisi olan bu güzide kurumumuz, gerek okul öncesi eğitimi ile gerekse İngilizce eğitim ve bir çok sosyal Aktivite ile çocuklarınız için güvenilir bir yer.  Bugün bizim konumuz ise Branç Öğretmeni Sevgili Betil Karakaya Hocamız. Betül Hoca, işine o kadar aşık bir insan ki, bu yüzden eğitim verdiği çocukların adeta sevgili haline gelmiş.  Betül Hoca, bütün çocuklar ile adeta kendi çocuğuymuş gibi ilgilenerek, onlara hayatı öğretmeye ve geleceğe hazırlamak için, elinden geleni yapıyor. Betül Hocanın bu özverili çalışması, çocukların velilerini de mutlu ediyormuş. Betül Hocadan oldukça memnun olduklarını her daim telaffuz eden öğrenci velileri, “İyi ki Betül Hoca Var” demekten kendilerini alamıyorlarmış.  Sizde çocuklarınızı geleceğe emin adımlarla yönlendirmek istiyorsanız, Gölcük Ana Kucağı Kreşi ve Çocuk Kulübü'nü tavsiye ediyoruz.  Çünkü bu kurumda Betül Hoca farkı var. Bizden söylemesi...

Zaman zaman, ilçemizde bulunan özel okulların etkinliklerini ve güzel anılarını, Mantar Pano Köşesinde paylaşarak, elimizden geldiğince hem o kurumu, hem de çocukları onore ve mutlu etmeye çalışıyoruz. 
Bu özel okullarımızdan birisi de, Gölcük Ana Kucağı Kreşi ve Çocuk Kulübü. Donanma Caddesi B Kapı karşısında, 2 yıldır ilçemizdeki minik çocukları okula hazırlayan ve hayata dair eğitimleri veren Gölcük Ana Kucağı Kreşi ve Çocuk Kulübü, kadrosuyla da, diğer rakiplerine gözdağı veriyor.  
Gölcük'te en güvenilir kreşlerden birisi olan bu güzide kurumumuz, gerek okul öncesi eğitimi ile gerekse İngilizce eğitim ve bir çok sosyal Aktivite ile çocuklarınız için güvenilir bir yer. 
Bugün bizim konumuz ise Branç Öğretmeni Sevgili Betil Karakaya Hocamız. Betül Hoca, işine o kadar aşık bir insan ki, bu yüzden eğitim verdiği çocukların adeta sevgili haline gelmiş. 
Betül Hoca, bütün çocuklar ile adeta kendi çocuğuymuş gibi ilgilenerek, onlara hayatı öğretmeye ve geleceğe hazırlamak için, elinden geleni yapıyor. Betül Hocanın bu özverili çalışması, çocukların velilerini de mutlu ediyormuş. Betül Hocadan oldukça memnun olduklarını her daim telaffuz eden öğrenci velileri, “İyi ki Betül Hoca Var” demekten kendilerini alamıyorlarmış. 
Sizde çocuklarınızı geleceğe emin adımlarla yönlendirmek istiyorsanız, Gölcük Ana Kucağı Kreşi ve Çocuk Kulübü'nü tavsiye ediyoruz. 
Çünkü bu kurumda Betül Hoca farkı var. Bizden söylemesi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.