ÇOCUKLAR İÇİN MANTI GÜNÜ

Gölcük 05.02.2014 - 22:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÇOCUKLAR İÇİN MANTI GÜNÜ

Kent Konseyi ve Saraylı Çocuk Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği mantı günün Gölcük Belediye Sanat kahvesinde çocukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Mantı gününü, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Genel Meclis üyeleri AK Parti İlçe yöneticileri ve çocuklar katıldı. Gölcük Kent Konseyi Başkanı Nurten Özgören Turnalı, “Sanat kahvesinde Saraylı Çocuk Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazire Gürel ve yönetiminin çocuklara gelir amaçlı kardeş dernek olduklarını açıklarken burada elden edilecek gelirle çocuklara verileceğini dile getirdiler. Belediye başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi “Belediye olarak burayı yaptık bizlerde burayı Kent Konseyi bayanlarımıza tahsis ettik bayanlarımızın burada el emeği yaptıkları yiyecekleri satarak ev bütçelerine bir nebze katkı sağlıyorlar, bu günde burada böylesine güzel bir değerli derneğimiz ile ortaklaşa düzenledikleri bu mantı gününde bizleri de ağırladıkları için teşekkür ediyorum, ve burada bugün rekor bir kazan elde edilmesini istiyorum” dedi.
Kent Konseyi ve Saraylı Çocuk Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği mantı günün Gölcük Belediye Sanat kahvesinde çocukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Mantı gününü, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Genel Meclis üyeleri AK Parti İlçe yöneticileri ve çocuklar katıldı.

Gölcük Kent Konseyi Başkanı Nurten Özgören Turnalı, “Sanat kahvesinde Saraylı Çocuk Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazire Gürel ve yönetiminin çocuklara gelir amaçlı kardeş dernek olduklarını açıklarken burada elden edilecek gelirle çocuklara verileceğini dile getirdiler.

Belediye başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi “Belediye olarak burayı yaptık bizlerde burayı Kent Konseyi bayanlarımıza tahsis ettik bayanlarımızın burada el emeği yaptıkları yiyecekleri satarak ev bütçelerine bir nebze katkı sağlıyorlar, bu günde burada böylesine güzel bir değerli derneğimiz ile ortaklaşa düzenledikleri bu mantı gününde bizleri de ağırladıkları için teşekkür ediyorum, ve burada bugün rekor bir kazan elde edilmesini istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.