LASTİK İŞ

ÇOCUKLAR KİTAPLARI SEVDİ

Kocaeli 23.05.2014 - 22:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÇOCUKLAR KİTAPLARI SEVDİ

6. Kocaeli Kitap Fuarı’na öğrencilerin ilgisi devam ediyor. 6. gününde ilimizde öğrenim gören anasınıfı, ilkokul, ortaokullar ve lise öğrencileri fuara akın etti

İlimizde öğrenim gören anasınıfı, ilkokul, ortaokullar ve lise öğrencileri, 6. Kocaeli Kitap Fuar’ında çocuk kitapları yazarlarına kitaplarını imzalatarak, sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatı buldu. Gün boyunca yayınevlerinden sevdikleri kitapları alan çocuklar yazarlara kitaplarını imzalattı, sevdikleri yazarlarla fotoğraf çektiren çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği fuarda, büyükler kadar, çocuklar, öğrenciler ve gençler de her aradıklarını bulmanın mutluluğunu yaşadı.   YAZARLAR OKURLARINA KİTAP İMZALADI Fantastik çocuk kitapları bulunan yazar Tuncel Altınköprü, çocukların kitaplara ilgisinden oldukça memnun olduğunu, çocukların hayal dünyasının gelişmesi için okumanın olmazsa olmaz olduğunu dile getirdi. Yazar Altınköprü, “Çocukları erken yaşta okuyabilecekleri kitaplarla buluşturmak lazım. Bu tür fuarlarda çocukların sevdiği kitapları alıp okuması, burada çocuklara kitap sevgisinin aşılanması çok önemli. Eğer çocukları sevecekleri kitaplarla buluşturursak bütün çocuklar kitap kurdu oluyor” ifadesini kullandı. Çocuk kitapları yazarı Berna Olgaç, ilk defa katıldığı fuardan çok memnun ayrıldığını söylerken “En ince ayrıntısına kadar her şey çok güzel düşünülmüş. Alan geniş ve ferah, okurlar kitaplara rahat bir şekilde ulaşıyorlar. Bu kadar titiz bir çalışma ancak büyük bir ekibin yoğun bir tempoda çalışması ile gerçekleşebilir. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim. Seneye de muhakkak Kocaeli Kitap Fuarı’nda olacağım” dedi.   TÜM KİTAPLAR BU FUARDA VAR Uçan Balon Anaokulu’nun minik öğrencileri de kendilerine kitap aldı. Fuarı dolaşan minikler oldukça güzel zaman geçirdi. Fuarı çok beğendiklerini söyleyen minikler harçlıklarıyla bol bol kitap aldı. 11 yaşındaki Conk Bayırı Koleji öğrencisi Mert Umut, aradığı tüm kitapları fuarda bulduğunu söyleyerek okumayı ve fuarı çok sevdiğini ifade etti. Fuarda çok güzel kitaplar var diyen Mert Umut, annesi, babası ve kardeşi içinde fuardan kitap aldı. Conk Bayırı Koleji öğrencisi Barkın Akkol, yaşına uygun birçok kitaba ulaşabildiğini Soma’ya gönderilecek kitaplar için kurulan kumbaraya parası yetmediği için yeteri kadar kitap alamaması sebebiyle kitap alamadığını söyledi. Annesiyle geldiğinde daha fazla kitap alarak bir kısmını da Soma’daki çocuklara gönderilmesi için kumbaraya atacağını söyleyen Barkın Akkol, “Buradaki en gerekli şeylerden biri bu kumbaranın olması” dedi.
6. Kocaeli Kitap Fuarı’na öğrencilerin ilgisi devam ediyor. 6. gününde ilimizde öğrenim gören anasınıfı, ilkokul, ortaokullar ve lise öğrencileri fuara akın etti

İlimizde öğrenim gören anasınıfı, ilkokul, ortaokullar ve lise öğrencileri, 6. Kocaeli Kitap Fuar’ında çocuk kitapları yazarlarına kitaplarını imzalatarak, sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatı buldu. Gün boyunca yayınevlerinden sevdikleri kitapları alan çocuklar yazarlara kitaplarını imzalattı, sevdikleri yazarlarla fotoğraf çektiren çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği fuarda, büyükler kadar, çocuklar, öğrenciler ve gençler de her aradıklarını bulmanın mutluluğunu yaşadı.

 

YAZARLAR OKURLARINA KİTAP İMZALADI

Fantastik çocuk kitapları bulunan yazar Tuncel Altınköprü, çocukların kitaplara ilgisinden oldukça memnun olduğunu, çocukların hayal dünyasının gelişmesi için okumanın olmazsa olmaz olduğunu dile getirdi. Yazar Altınköprü, “Çocukları erken yaşta okuyabilecekleri kitaplarla buluşturmak lazım. Bu tür fuarlarda çocukların sevdiği kitapları alıp okuması, burada çocuklara kitap sevgisinin aşılanması çok önemli. Eğer çocukları sevecekleri kitaplarla buluşturursak bütün çocuklar kitap kurdu oluyor” ifadesini kullandı. Çocuk kitapları yazarı Berna Olgaç, ilk defa katıldığı fuardan çok memnun ayrıldığını söylerken “En ince ayrıntısına kadar her şey çok güzel düşünülmüş. Alan geniş ve ferah, okurlar kitaplara rahat bir şekilde ulaşıyorlar. Bu kadar titiz bir çalışma ancak büyük bir ekibin yoğun bir tempoda çalışması ile gerçekleşebilir. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim. Seneye de muhakkak Kocaeli Kitap Fuarı’nda olacağım” dedi.

 

TÜM KİTAPLAR BU FUARDA VAR

Uçan Balon Anaokulu’nun minik öğrencileri de kendilerine kitap aldı. Fuarı dolaşan minikler oldukça güzel zaman geçirdi. Fuarı çok beğendiklerini söyleyen minikler harçlıklarıyla bol bol kitap aldı. 11 yaşındaki Conk Bayırı Koleji öğrencisi Mert Umut, aradığı tüm kitapları fuarda bulduğunu söyleyerek okumayı ve fuarı çok sevdiğini ifade etti. Fuarda çok güzel kitaplar var diyen Mert Umut, annesi, babası ve kardeşi içinde fuardan kitap aldı. Conk Bayırı Koleji öğrencisi Barkın Akkol, yaşına uygun birçok kitaba ulaşabildiğini Soma’ya gönderilecek kitaplar için kurulan kumbaraya parası yetmediği için yeteri kadar kitap alamaması sebebiyle kitap alamadığını söyledi. Annesiyle geldiğinde daha fazla kitap alarak bir kısmını da Soma’daki çocuklara gönderilmesi için kumbaraya atacağını söyleyen Barkın Akkol, “Buradaki en gerekli şeylerden biri bu kumbaranın olması” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.