LASTİK İŞ

ÇOCUKLARDAN 23 NİSANA ÖZEL KONSERE

22.04.2019 - 12:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLARDAN 23 NİSANA ÖZEL KONSERE

Gölcük Belediyesi Çocuk Korosu, belediyenin kültür etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel konser verdi.

Gölcük Belediyesi Çocuk Korosunun düzenlediği 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, Kazıklı Kervansaray’da verdiği konseri Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, belediye daire müdürleri ve yüzlerce vatandaş büyük bir beğeni ile izlediler. Çocuk Korosu Şefi Turan Yüksel yönetiminde Kazıklı Kervansaray’ında sahne alan 8-16 yaş arası çocukların oluşturduğu koro birbirinden güzel şarkıları seslendirdiler. BAYRAMI KUTLADI Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Konser’de yaptığı konuşmada,“Özellikle birbirinden değerli pırıl pırıl gençler, öğretmenleri ve siz değerli aileleri böyle bir çalışmayı gerçekleştirdiğiniz için gurur duymanız lazım. Bu akşam burada yapılan konser 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 99.yılı kutlamaları kapsamında yapılan bir konser. Biliyorsunuz, 19 Mayıs 1919 tarihinde kurtuluş mücadelemiz başlamıştı. Kurtuluş mücadelemizin başlamasının 100.yılındayız. Biz 1876 yılında açılan 1. Meclisi Mebusan ile meclisle tanıştık. 23 Nisan 1920'de ile egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilan edildi. 29 Ekim 1923'te Cumhuriyetimizin ilanı ile yönetim biçimimiz belirlendi ve pırıl pırıl gençlerimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından emanet edilmiştir. Ben bayramlarımızın coşkulu bir şekilde kutlanmasından dolayı büyük gurur, onur duyduğumu söylemek istiyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bu başarılı konser içinde koromuzu ve şef Turan Yuksel'i kutluyorum ” dedi.
Gölcük Belediyesi Çocuk Korosu, belediyenin kültür etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel konser verdi.

Gölcük Belediyesi Çocuk Korosunun düzenlediği 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, Kazıklı Kervansaray’da verdiği konseri Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, belediye daire müdürleri ve yüzlerce vatandaş büyük bir beğeni ile izlediler. Çocuk Korosu Şefi Turan Yüksel yönetiminde Kazıklı Kervansaray’ında sahne alan 8-16 yaş arası çocukların oluşturduğu koro birbirinden güzel şarkıları seslendirdiler.

BAYRAMI KUTLADI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Konser’de yaptığı konuşmada,“Özellikle birbirinden değerli pırıl pırıl gençler, öğretmenleri ve siz değerli aileleri böyle bir çalışmayı gerçekleştirdiğiniz için gurur duymanız lazım. Bu akşam burada yapılan konser 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 99.yılı kutlamaları kapsamında yapılan bir konser. Biliyorsunuz, 19 Mayıs 1919 tarihinde kurtuluş mücadelemiz başlamıştı. Kurtuluş mücadelemizin başlamasının 100.yılındayız. Biz 1876 yılında açılan 1. Meclisi Mebusan ile meclisle tanıştık. 23 Nisan 1920'de ile egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilan edildi. 29 Ekim 1923'te Cumhuriyetimizin ilanı ile yönetim biçimimiz belirlendi ve pırıl pırıl gençlerimize Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından emanet edilmiştir. Ben bayramlarımızın coşkulu bir şekilde kutlanmasından dolayı büyük gurur, onur duyduğumu söylemek istiyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bu başarılı konser içinde koromuzu ve şef Turan Yuksel'i kutluyorum ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.