LASTİK İŞ

ÇOCUKLARDAN MUHTEŞEM SERGİ

06.07.2017 - 21:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLARDAN MUHTEŞEM SERGİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde Çocuk Evleri Sitesi personeli Şenol Bayrakoğlu, sitede kalan çocukların yardımlarıyla yaptığı el emeği göz nuru eserleri sergiledi.

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde açılan sergide, yağlı boya tablolar yer aldı. 2 gün boyunca açık kalacak serginde toplanan para ile çocuklara yeni materyaller alınması planlandığı bildirildi. Serginin açılış törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,  Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Gölcük Çocuk Evleri Sitesi Müdürü İsrafil Borak, Gölcük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömür Göksel, Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Sitesi Müdür Vekili Volkan Tetik Katıldılar. Çocuk Evleri Sitesinde Kalan Çocukların Yardımlarıyla Yapılan Eserler Beğeni Topladı Gölcük Çocuk Evleri Sitesi personeli Şenol Bayrakoğlu tarafından 10 öğrencinin yardımıyla yapılan kanvas çalışmalarından elde edilen gelir çocukların eğitimi için kullanılacak. Yapılan çalışmaları çok beğendiğini belirten Gölcük Çocuk Evleri Sitesi Müdürü İsrafil Borak, "Temel hedefimiz çocuklarımızın sadece yedirip, içirip, barındırma değil. Bunları belli bir yaştan sonra toplum hayatına hazırlamak için mücadele de ediyoruz. Çocuklarımız eğitimlerine devam etmelerinin yanında spor, müzik ve kültürel faaliyetler yapıyorlar. El emeklerini geliştirerek belki ileride iş imkanı bulabilirler" dedi.  
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde Çocuk Evleri Sitesi personeli Şenol Bayrakoğlu, sitede kalan çocukların yardımlarıyla yaptığı el emeği göz nuru eserleri sergiledi.

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde açılan sergide, yağlı boya tablolar yer aldı. 2 gün boyunca açık kalacak serginde toplanan para ile çocuklara yeni materyaller alınması planlandığı bildirildi.

Serginin açılış törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,  Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Gölcük Çocuk Evleri Sitesi Müdürü İsrafil Borak, Gölcük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ömür Göksel, Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Sitesi Müdür Vekili Volkan Tetik Katıldılar.

Çocuk Evleri Sitesinde Kalan Çocukların Yardımlarıyla Yapılan Eserler Beğeni Topladı

Gölcük Çocuk Evleri Sitesi personeli Şenol Bayrakoğlu tarafından 10 öğrencinin yardımıyla yapılan kanvas çalışmalarından elde edilen gelir çocukların eğitimi için kullanılacak. Yapılan çalışmaları çok beğendiğini belirten Gölcük Çocuk Evleri Sitesi Müdürü İsrafil Borak, "Temel hedefimiz çocuklarımızın sadece yedirip, içirip, barındırma değil. Bunları belli bir yaştan sonra toplum hayatına hazırlamak için mücadele de ediyoruz. Çocuklarımız eğitimlerine devam etmelerinin yanında spor, müzik ve kültürel faaliyetler yapıyorlar. El emeklerini geliştirerek belki ileride iş imkanı bulabilirler" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.